Microstrategy’den İflas Endişeleri Bulunan Silvergate Hakkında Açıklama

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kurumsal Bitcoin (BTC) balinası Microstrategy, hakkında iflas endişeleri bulunan Silvergate (SI) ile aldıkları kredi dışında finansal ilişkilerinin bulunmadığını belirtti.

Microstrategy 2 Mart tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Silvergate ile vadesi 2025 yılının birinci çeyreğinde dolan kredi dışında bir finansal bağlantısı bulunmadığını ifade etti. Şirket ayrıca alınan kredinin teminatı oalrak gösterilen Bitcoinlerin de Silvergate bünyesinde muhafaza edilmediğinin altını çizdi.

Yaptığı açıklamada Silvergate’in finansal durumu hakkında piyasalarda çeşitli endişeler bulunduğunu belirten Microstrategy, şirketin iflası durumunda kredinin vadesi veya faizi gibi herhangi bir ayrıntısının değişemeyeceğine karşı da yatırımcılarına güvence verdi.

Microstrategy geçtiğimiz yılın mart ayında Silvergate’ten Bitcoin yatırımı yapmak için 205 milyon dolar tutarında kredi almıştı. Saylor o dönemde kripto para piyasalarının henüz Bitcoin tahvillerine hazır olmadığını belirterek kredi almanın en iyi seçenek olduğunu belirtmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Microstrategy’den İflas Endişeleri Bulunan Silvergate Hakkında Açıklama
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!