Merkeziyetsiz Borsanın RobinHood ve Polygon Ortaklığı Token Fiyatını Uçurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkeziyetsiz borsa (DEX) 0x Protocol’ün yerel token’ı ZRX, Robinhood Wallet ve Polygon (MATIC) ile ortaklık kurduğunu duyurmasıyla %25 fazla değer kazandı.

0x Protocol yakın tarihli bir açıklamasında, cüzdanlar arası işlemleri kolaylaştırmak için Robinhood Wallet ve Polygon ile anlaşma sağladığını duyurdu. Tx Relay API’nin beta modunda olduğunu belirten ekip, bu ortalık sayesinde kullanıcıların cüzdanlarını birden fazla blokzincirine bağlamak zorunda kalmadan kolayca işlem yapabileceklerini vurguladı.

Bir uygulama arayüzü olarak işlev görecek ve kullanıcıların tüm blokzinciri işlemlerini bu arayüz üzerinden yapmasına olanak sağlayacak Tx Relay API, ilk olarak Robinhood cüzdanı tarafından kullanılacak.

Web3 teknolojisinin en önemli sorunlarından biri olarak kullanıcıların her blokzinciri için ayrı bir işlem yapması gerekliliğini gösteren ekip, atılan bu adımın yenilikçi bir çözüm olduğunu ifadelerine ekledi:

Web3’teki en büyük sürtüşme kaynaklarından biri, kullanıcının işlemlere ödeme yapmak için her bir zincirin yerel token’ı için bakiye tutması ve bu bakiyeleri muhafaza etmesi gerekliliğidir. Tx Relay API, konu hakkındaki karmaşıklıkları ortadan kaldırır. Bu, geliştiricilerin uygulamaları için daha sezgisel kullanıcı arayüzleri oluşturmalarına olanak tanıyarak bir sonraki kullanıcı dalgasını Web3’e dahil etmelerini kolaylaştırır.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle birlikte 0,263 dolar seviyesinden %21,5’lik bir yükselişle 0,325 dolara kadar yükselen ZRX, haberin kaleme alındığı esnada 0,308 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Merkeziyetsiz Borsanın RobinHood ve Polygon Ortaklığı Token Fiyatını Uçurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!