Solana Spaces mağazaları, müşterilerine veda ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana’nın fiziksel mağazaları Solana Spaces, müşterilerinden beklediği ilgiyi göremedi. Bu ayın sonunda ise Solana Spaces, New York ve Miami mağazalarını kapatacağını açıkladı.  

Solana Spaces mağazaları, kepenkleri indiriyor

Geçtiğimiz gün resmi Twitter hesabından bu gönderi paylaşan marka, mağazalarını neden kapattığına dair açıklamalarda bulundu. 

The following is a note from our founder, @vibhu.

Dear @solanaspaces community,

We’ve made the difficult decision to sunset our stores in NYC and Miami by the end of February, and to pivot our Solana onboarding efforts into digital products like DRiP, our free NFT product with… https://t.co/kjNu9Ay4Gk

— Solana Spaces (@solanaspaces) February 21, 2023

2022 yılında Solana Spaces’ı kuran Norby, Manhattan’ın Hudson Yards semtinde ve Miami’nin Wynwood bölümünde bulunan dükkanları kapatma kararının birkaç hafta önce verildiğini ve şubat ayının sonunda kepenkleri indireceğini açıkladı. 

Sırasıyla temmuz ve haziran aylarında açılan mağazalar, büyük bir umut ile hizmet vermeye başlamıştı. Ancak mağazalar, yalnızca yedi ay ayakta kalabildi. 

Norby, söz konusu girişimin Solana ve Web3 ekosistemine daha fazla insanı dahil etmek için daha geniş bir planın parçası olduğunu söyledi ve ekledi: 

“Misyonumuz, ilk günden bu yana insanları Web3’e getirmek ve Solana Foundation adına topluma hizmet etmek için yeni ve çığır açan modeller denemekti.”

Norby, ayrıca “İnsanlara sık sık söylediğim gibi, mağazalar her ne kadar harika olsa da insanları Solana’ya getirmenin daha verimli bir yolunu bulursak, tüm çabamızı bu yöne taşırız” ifadelerine yer verdi. 

Ne var ki Solana temalı mağazalar, mağazalarını kapatma kararı alana kadar müşterilere yüz yüze cüzdan işe alım eğitimlerinden, ödüller kazanmaktan, mal alışverişinden ve etkinliklere katılmaktan her şeye katılma fırsatı sundu. 

Solana Space’in New York’ta bulunan ilk mağazası. Kaynak: Solana Spaces

Solana Spaces, Temmuz 2022’de New York merkezli ilk mağazasını açtığında Norby, mağazanın Solana’ya ayda 100.000’den fazla kişi getirmesini umuyordu. 

Ancak Norby açıklamalarında, yedi aylık görev süresi boyunca mağazalara yalnızca 75.000 kişiyi çekebildiklerini söyledi.  

Video oyunu projeleri Star Atlas ve Aurory gibi pek çok Solana merkezli endüstri oyuncusu ise ekosisteme katkılarından dolayı Solana Spaces’e teşekkürlerini sundu. 

We’re sad to hear the news of @solanaspaces closing their Miami and NYC stores The events that Star Atlas attended and hosted there were beyond incredible!

Even so, we can’t wait to see what comes from their pivot to DRiP! https://t.co/4voal4yzfC pic.twitter.com/bXV8PKG6LE

— Star Atlas (@staratlas) February 21, 2023

Bahsi geçen tüm gerekçelerin yanı sıra, Solana Spaces’ın mağazaları kapatmasının arkasında kripto kripto kışı da büyük etken olduğu düşünülüyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Spaces mağazaları, müşterilerine veda ediyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!