PayPal, Chaos Labs için 20 milyon dolarlık finansmana liderlik edecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ödeme devi PayPal ve yatırım yönetimi şirketi Galaxy, blokzincir ve protokolleri güvence altına almak için New York merkezli bir bulut platformu olan Chaos Labs için 20 milyon dolarlık tohum fonu toplamak için el ele verdi. 

PayPal’den blokzincir teknolojisi için elinden geleni ardına koymadı

Chaos Labs, kripto protokollerini harici istismarlara ve risklere karşı koruyan bir platform. Ayrıca platform bunu, ekonomik güvenlik açıklarına ve piyasa manipülasyon olaylarına karşı protokollerin güvence altına alınmasına yardımcı olan aracı ve senaryo tabanlı simülasyonlar sunarak yapıyor. 

Tohum finansmanı ise Chaos Labs’ın zincir üstü risk optimizasyonunu daha da otomatik hale getirmek için yardımcı olmayı amaçlıyor. 

1/ We are thrilled to announce we have secured $20M in seed funding led by @galaxyhq and @PayPal to automate on-chain risk optimization! pic.twitter.com/gVnarbmFSk

— omer (@omeragoldberg) February 21, 2023

Chaos Labs finansman turunda 23 kuruluş ve altı melek yatırımcının katılım sağladığı kaydedildi. Finansman turunda yer alanlardan bazıları da Coinbase Ventures, Polygon, Avalanche, OpenSea UniSwap ve Balaji Srinivasan yer aldı. 

Chaos Labs’in tohum finansmanı katılımcıları. Kaynak: Chaos Labs

Chaos Labs’ın kurucusu ve CEO’su Ömer Goldberg, merkeziyetsiz finans (DeFi) ekosistemlerine hitap edecek şekilde finansal risk yönetimi periyodik aralıklarla yükseltilmesi gerektiğini savunuyor. 

Chaos Labs’in resmî web sitesine bakıldığında ise risk paketinin optimize edilmiş risk ve sermaye verimliliği, kolaylaştırılmış risk değerlendirmeleri yoluyla DeFi protokollerinin korunmasına yardımcı olabileceği belirtiliyor. 

İlginizi çekebilir: MetaMask ve PayPal’den iş birliği! PayPal aracılığıyla Ethereum transfer edebilecek

Öte yandan PayPal’ın kripto ekosistemine olan ilgisi, şirketin müşterilerine sunulan kripto paralardaki finansal yükümlülüklerinin önemli bir bölümünü elinde tuttuğu belirtildi. 

Cointelegraph tarafından daha önce de belirtildiği üzere, 2022’nin sonlarına doğru PayPal, Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) ve Bitcoin Cash (BCH) de dahil olmak üzere çeşitli kripto paralarda toplam 604 milyon dolar tuttu. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
PayPal, Chaos Labs için 20 milyon dolarlık finansmana liderlik edecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!