Binance, Fransa’da ödeme çözümleri için Ingenico ile el ele verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto paralar ve kripto tabanlı hizmetler, ana akım olarak tüm hızıyla benimsenmeye devam ediyor. Bununla doğru orantılı olarak da şirketler, geleneksel finans (TradFi) çözümleri ile merkeziyetsiz finans (DeFi) arasında köprü oluşturmaya devam ediyor. 

Binance, ödeme çözümleri için Ingenico ile ortaklık yapacak

22 Şubat itibarıyla yapılan bir duyuruya göre, Binance ve Ingenico ödeme çözümleri arasında başlatılan yeni bir pilot programı, artık Binance Pay aracılığıyla mağaza içi kripto ödemelerine imkan tanıyor. 

Duyuruda, 50 farklı kripto para birimi program dahilinde kullanılabilecek. Tüccarlara, başlangıçta ödemelerin kripto paralar aracılığıyla gerçekleştirilmesi bekleniyor. Bununla birlikte kripto-itibari para ödeme çözümü, 2023’ün ikinci çeyreğinde pilot uygulamaya hazırlanıyor. 

Fransa’da başlatılacak olan bu pilot programına, ilk başlarda yalnızca iki tüccarın katılması bekleniyor. Bunlar ise bireysel perakende sektörlerden Le Carlie ve Miss Opéra olarak karşımıza çıkıyor. 

Ayrıca, Binance’in lisanslı kripto operatörü olduğu ek Avrupa ülkeleri, hizmet genişletme listesinde bir sonraki sırada yer alıyor. Binance’n şu anda Fransa, İtalya, Litvanya, İspanya, Kıbrıs, Polonya ve İsveç’te operatör olarak lisansı bulunuyor. 

Mağaza içi cihazların, genellikle dijital varlıkları kullanmaya başlamak için bir tür entegrasyon sürecinden geçmesi beklenir. Bununla birlikte, Binance ve Ingenico tarafından başlatılan yeni çözüm tüm özellikleri, bir arada bir cihaz olduğunu iddia ederek işe alım sürecini hem tüccarlar hem de tüketiciler için kolaylaştırıyor. 

Öte yandan Binance, 2022 yılı boyunca dünya çapında çeşitli ödeme çözümleri üzerinde aktif olarak çalışıyor. Borsa, Ağustos 2022’de Arjantin’de başarılı bir şekilde ön ödemeli bir kripto kartı başlattı. Bundan kısa bir süre sonra ise Binance, Brezilya’da da aynı özelliği başlatarak Mastercard ile el ele verdi.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance, Fransa’da ödeme çözümleri için Ingenico ile el ele verdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!