Custodia Bank CEO’sundan, ABD’li düzenleyicilere kripto yaptırım eleştirisi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Custodia Bank CEO’su Caitlin Long, Washington D.C.’deki düzenleyicileri ve milletvekillerini kripto sektörüne uyguladıkları yanlış yönlendirilmiş yaptırımlarından dolayı eleştirdi. Long, düzenleyicilerin iflas etmiş kuruluşlar tarafından yürütüldüğü iddia edilen büyük dolandırıcılık uyarılarını görmezden geldikleri için öfkeli. 

Caitlin Long, Washington düzenleyicilerini kripto endüstrisine olan tutumlarını eleştirdi

Caitling Long, geçtiğimiz gün yayınladığı bir blog yazısında kripto düzenlemesine yaklaşımı, yatırımcıları koruyamadığı ve alandaki iyi aktörleri yabancılaştırdığı için Washington düzenleyicilerini eleştiren bir makale yayınladı.

Custodia Bank CEO’su, firmasının son zamanlarda yaşadığı sorunları anlatırken, devlet kurumlarıyla çalışma çabalarının boşuna olduğunu iddia etti. 

Long, ayrıca konuya ilişkin “Custodia aynı anda Beyaz Saray, Federal Rezerv Yönetim Kurulu, Kansas City Fed ve Senatör Dick Durbin tarafından saldırıya uğradı” açıklamalarında bulundu ve ekledi: 

“Custodia Bank, en az iki defa düzenlenmeye çalıştı. Ancak ikisinde de ret yanıtı aldı. Şirket, şimdi de büyük atılımlar yapmaya kalktığında küçümseniyor.” 

Ne var ki Long’un düşünceleri, Coinbase CEO’su Brian Armstrong’un fikirleriyle örtüşüyordu. Bilindiği üzere Armstrong da kısa süre önce SEC gibi ABD’li düzenleyici kuruluşların, kendileriyle iyi geçinme çabalarına rağmen oralı bile olmadıklarına ilişkin serzenişte bulunmuştu. 

Şubat ayının başlarında Armstrong, SEC’in Kraken borsasına karşı uyguladığı yaptırımı düzenleyici netlik eksikliğine bağladı ve eleştiri yağmuruna tuttu. 

İlginizi çekebilir: SEC yetkilisi Hester Pierce kendi kuruluşuna tepki gösterdi

Caitling Long, blog gönderisinde son olarak “Washington’daki düzenleyici ve milletvekilleri, kripto suçlularını durduramadıkları için utanç duyuyorlar” ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Custodia Bank CEO’sundan, ABD’li düzenleyicilere kripto yaptırım eleştirisi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!