Bitcoin İçin Tarihte 3 Kez Doğru Çalışan İndikatörden Yeni Boğa Sinyali Geldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) tarihindeki dört büyük boğa rallisinden üçünü tahmin eden indikatöre göre dördüncü kez boğa rallisine hazırlanıyor.

Ünlü kripto para analisti Mohit Sorout, son 3 boğa rallisini başarıyla yakalayan DCA göstergesinin 15 Şubat tarihi itibariyle verilere göre dördüncü boğa sinyalini verdiğini dile getirdi. Geçmişte 2015, 2019 ve 2020 yıllarında sırasıyla %7.400, %160 ve %640 yükselişten önce sinyal veren DCA, referans değerlerinin üzerine çıktı.

Sorout, indikatörün geçmiş başarılarına dikkat çekerken gönderiyi alıntılayan DTAP Capital’in kurucusu Dan Tapiero ise DCA sinyalinin oldukça nadir ve devasa bir alım sinyali olduğunu iddia etti.

Bazı uzmanlar, teknik analiz indikatörlerinin her zaman doğru sinyaller veremeyeceğini hatırlatırken makroekonomik göstergelerin de yükselişe işaret ediyor olmasının Bitcoin açısından pozitif bir durum olduğunu vurguluyor.

Temel göstergeler tarafında ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz artırımlarında yumuşamaya gitmesi ve ABD’li regülatörlerin stablecoinler üzerinde artan düzenleyici baskısının kripto para ekosistemindeki fonların Bitcoin’e transfer olma ihtimali Bitcoin’de boğa rallisine işaret eden en önemli göstergeler arasında yer aldı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin İçin Tarihte 3 Kez Doğru Çalışan İndikatörden Yeni Boğa Sinyali Geldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!