Huobi Cloud Wallet, faaliyetlerini durduruyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Huobi, Huobi Cloud Wallet platformunu Mayıs 2023’te durduracağını açıkladı. Borsanın gerekçesi ise strateji ürün ayarlamaları oldu. 

Huobi Cloud Wallet, faaliyetlerine son veriyor

Huobi’nin destek sayfasındaki bir duyuruya göre, multi-token cüzdan hizmetinin bakımı ve yükseltme faaliyetleri 13 Şubat’ta resmen durdurulacak. Hala Cloud Wallet’ı kullanan kullanıcıların kripto para ve NFT’leri ana Huobi hesaplarına ya da diğer cüzdan adreslerine aktarmaları bildirildi. 

Huobi Cloud Wallet’ın para çekme ve transfer işlevleri önümüzdeki üç ay boyunca aktif olmaya devam edecek. Kullanıcılar ise dijital varlıkları Cloud Wallet’larına aktarmamaları konusunda uyarıldı. Huobi Cloud Wallet’ın resmi hizmet dışı bırakma tarihi de 13 Mayıs 2023 olarak belirlendi. 

Bilindiği üzere Huobi Wallet, Mayıs 2022’de iToken olarak yeniden markalandırılmıştı. iToken için ise toplamda 200 milyon dolarlık yatırım yapılmıştı. Huobi Cloud Wallet ilk olarak Ekim 2021’de Huobi Cüzdanı’nın bir özelliği olarak piyasaya sürüldü ve kullanıcıların dijital varlıkları özel anahtarlar olmadan yönetmelerine olanak tanındı. 

Öte yandan Huobi Global kullanıcılarının dikkati, çeşitli DeFi projelerine erişmek için platformlar arasında token transfer edebilmek için Cloud Wallet hizmetiyle sorunsuz senkronizasyonun keyfini çıkaracakları vaadi ile çekildi. 

Huobi, ayrıca Ocak 2023’te borsa platformunda 33 farklı token’ı listeden çıkardı. Tüm bunların yanı sıra Borsa, Justin Sun’ın şirketi devralmasının ardından yeniden yapılandırılmasının bir parçası olarak yılın 2023’ün başında personelinin yüzde 20’sini işten çıkarma planlarını doğruladı. 

Son olarak Cointelegraph ekibi, Huobi Cloud Wallet faaliyetlerini sona erdirme sebeplerini öğrenebilmek için Huobi ile iletişime geçti. Ancak haberin yayın saati itibarıyla bir yanıt alamadı. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Huobi Cloud Wallet, faaliyetlerini durduruyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!