Tether, dördüncü çeyrek için 700 milyon dolarlık kar açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tether yayımladığı dördüncü çeyrek raporunda, 700 milyon dolarlık kar bildirdi.

Stablecoin ihraççısı, muhasebe firması BDO tarafından onaylanan 2022 yılının son çeyreği raporunda, Tether’in rezervlerinin likit olmayı sürdürdüğünü vurguladı.

Rapora göre, Tether’in toplam konsolide olan varlıkları 67.04 milyar dolar seviyesinde yer alırken, konsolide toplam yükümlülükleri ise 66.08 milyar dolar seviyesinde yer aldı. Bu da 960 milyon dolarlık fazla rezerv bulunduğu anlamına geliyor.

Tether sözcüsü, The Block’a vermiş olduğu demeçte, 700 milyon dolarlık karın hissedar öz kaynaklarının bir parçası olduğunu ifade etti. Bu fonların, Tether’i güçlendirmek için yer alan ek sermaye olduğuna dikkat çekti.

Geçtiğimiz Aralık ayında The Wall Street Journal, Tether’in artan kredi listesinin potansiyel bir kriz durumunda geri ödenemez hale gelebileceğini söylemişti. Bunun üzerinde Tether, 2023 yılında tüm teminatlı kredileri kaldıracağını açıkladı. Açıklanan rapora göre Tether, teminatlı kredileri 300 milyon dolar azalttı.

Tether CTO’su Paolo Ardoino, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şirketin piyasalar için son derece sıkıntılı bir yıl olan 2022 yılında dahi “istikrarını bir kez daha kanıtladığını” söyledi. Ardoino, Tether’in artan benimsenmesi ile birlikte 10 milyar USDT’nin basıldığını ifade etti.

Şirket, Ekim 2022’de ticari kağıtları rezervlerinden çıkardığını açıkladı. Tether’in diğer varlıkları arasında şirket tahvilleri, fonlar ve değerli metaller yer alıyor. 

Tether’in stablecoin’i olan USDT, 68 milyarlık arzıyla, en büyük stablecoin’ler arasında başı çekiyor. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tether, dördüncü çeyrek için 700 milyon dolarlık kar açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!