“Kriptolar var olmaya devam edecek”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında 2022 yılında yaşanan çöküşle hem bireysel hem de kurumsal yatırımcıya çok büyük zarar verdi. Bank of New York Mellon’un (BNY Mellon) dijital varlıkların başkanı Michael Demissie, geçtiğimiz yıl kripto para piyasasının çökmesinin kurumsalların dijital varlıklara olan ilgisini kaybettirmeyeceğine inanıyor.  

Demissie kısa süre önce katıldığı bir konferansta, dijital varlık endüstrisinin var olmaya devam edeceğini ve kurumsal yatırımcıların ise ilgisini kaybetmeyeceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Reuters’ın bir haberine göre Demissie, şirket olarak müşterilerin dijital varlıklara olan ilgisinde bir azalma görmediklerini kaydetti. 

Buna ek olarak Demissie, Bank of New York Mellon’un Ekim 2022’de yaptığı bir araştırmayı örnek gösterdi. Demissie, araştırmada müşterilerin yüzde 91’inin blokzincir tabanlı token haline getirilmiş ürünlere yatırım yapmakla ilgilendiğini söyledi. 

Söz konusu anket, ayrıca katılımcıların yüzde 86’sının satın alıp saklama stratejisinde bir yatırım benimsediklerini ortaya koydu. Buna ek olarak yatırımcıların, uzun vadeli yatırımları tercih ettikleri ortaya çıktı.

Ankete katılanların yüzde 88’i ise,2022’deki ciddi kripto para piyasası geri çöküşünün uzun vadede dijital varlık sektörüne yatırım planlarını değiştirmediğini söyledi. 

Adoption rates of cryptocurrencies and digital assets are still growing, despite the recent crypto winter, Fireblock’s Michael Shaulov, tells Aerial View. Visit https://t.co/vELI6pZUDy #aerialviewbites #cutthroughthecorporate #sibos #aerialview #digitalassets @bnymellonAV pic.twitter.com/Po4bgEpJn9

— BNY Mellon (@BNYMellon) October 28, 2022

Ne var ki Demissie, endüstri oyuncularının daha fazla düzenleyici netliğe ihtiyaç duydukları için Washington D.C.’nin daha çok çalışması gerektiğinin altını çizdi. Bank of New York Mellon yöneticisi, ayrıca bu yolda ilerleyebilmek için, kesinlikle kripto düzenlemelerine ihtiyaç olduğunu savundu.  

İlginizi çekebilir: SEBA Bank yöneticisi: “Net düzenlemeler kriptonun yaygınlığını artıracak”

Demissie, “Kripto alanında sorumluluklarını bilerek faaliyet gösterebilmek çok önemli” ifadelerine yer verdi. 

Şubat 2022’nin başlarında BNY Mellon, kripto para ürünlerini izlemeye ve analiz etmeye yardımcı olmak için zincir üstü analiz şirketi Chainalysis ile bir ortaklığa imza attı. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
“Kriptolar var olmaya devam edecek”
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!