Alman Bankacılık Devi İki Yerel Kripto Para Şirketine Yatırım Yapmayı Planlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya’nın en büyük bankalarından Deutsche Bank’ın varlık yönetim kolu DWS’nin iki kripto para şirketine yatırım yapmak için görüşmelerde bulunduğu öne sürüldü.

Bloomberg 8 Şubat tarihli haberinde, DWS’nin kripto para ekosistemine giriş ve büyümeyi canlandırma planları kapsamında Almanya merkezli iki kripto para şirketine yatırım yapacağını aktardı. Konu aşina kaynakların iddialarına dayandırılan haberde, şirketin hedefinde Deutsche Digital Assets ve Tradias’ın olduğu belirtildi.

Paylaşılan bilgilere göre Deutsche Digital Assets’in azınlık hisselerini satın almak için görüşmelerde bulunan şirket, anlaşmalar sağlanırsa kripto para borsasına hatırı sayılır bir miktar yatırım yapacak.

DWS’nin bir diğer hedefinin ise Bankhaus Scheich’in sahibi olduğu piyasa yapıcı şirket Tradias olduğu kaynaklar tarafından aktarıldı. Alınan bilgilere göre şirket Tradias’ın da azınlık hisselerine yatırım yapmayı planlıyor.

CEO Stefan Hoops liderliğinde geçtiğimiz yıllarda bazı soruşturmalar nedeniyle itibarını kaybeden DWS’yi eski günlerine döndürmeye çalışan ekibin, yeni teknolojilere karşı oldukça açık ve kucaklayıcı yaklaştığı sektör içerisindeki aktörler tarafından dile getiriliyor.

Hoops yapılan bir yatırımcı sunumunda, DWS’nin dijital varlıklar gibi giriş yapmak istediği yeni alanlarda stratejik ortaklıkları değerlendirmeye ve durum tespiti yapmaya karar verdiğini belirtti. CEO, dijital varlık piyasasındaki mevcut düşük fiyatların şirkete ilginç fırsatlar sağlayabileceğinin altını çizdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Alman Bankacılık Devi İki Yerel Kripto Para Şirketine Yatırım Yapmayı Planlıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!