Coinbase CEO’sundan ABD’de kripto stake’lerine yasak duyumu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Coinbase’in CEO’su ve kurucu ortağı Brian Armstrong, ABD’de bireysel kripto stake’leri yasaklamanın çok kötü bir karar olacağına inanıyor. 

Coinbase CEO’su, kripto stake’lerinin yasaklanmasına karşı tepkili

Armstrong, neredeyse 2,2 milyon defa görüntülenen 9 Şubat tarihli bir Twitter gönderisinde, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) bireysel kripto stake işlemlerini yasaklayacağına dair söylentiler duyduğunu anlattı. 

“Umarım durum duyduğum gibi bir şey değildir, çünkü eğer bireysel kripto stake işlemleri yasaklanırsa, ABD çok yanlış bir karar vermiş olur.” 

Armstrong, ayrıca söz konusu duyumları nereden aldığına ilişkin bir detay vermedi, ancak kripto stake etmenin kripto dünyasında çok önemli bir yenilik olduğunu vurguladı. 

Stake işlemlerinin kripto alanında çok büyük olumlu yanları olduğunu savunan Armstrong, ölçeklenebilirlik, artan güvenlik ve azaltılmış karbon ayak izleri gibi iyileştirmelere yer verdiğini belirtti. 

2/ Staking is a really important innovation in crypto. It allows users to participate directly in running open crypto networks. Staking brings many positive improvements to the space, including scalability, increased security, and reduced carbon footprints.

— Brian Armstrong (@brian_armstrong) February 8, 2023

Armstrong ayrıca, ABD’deki mevcut düzenleyici netlik eksikliğini ve ardından kripto borsası FTX gibi şirketleri yurt dışına yönlendirdiğini söyledi. Buna ek olarak Coinbase CEO’su ülkede neredeyse son bir senedir kriptolar konusunda yaptırımlar ile düzenleme yapmaya çalışma eylemini kınadı. 

Armstrong, inovasyonu korurken sektör için net kurallar sağlayan düzenleme çağrılarını yineledi.

Staking Rewards’a göre, piyasa değerine göre ilk dört hisse senedi kripto para birimi, hisse senedi varlıklarında 55 milyar doların üzerinde ve bu da ülke çapında bir yasağın, kripto ile ilgili işletmelerin ülkeden göç etmesine sebep olacağı düşünülüyor. 

Piyasa değerine göre stake edilen en iyi kripto para birimleri. Kaynak: Staking Rewards.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase CEO’sundan ABD’de kripto stake’lerine yasak duyumu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!