Trilyonluk Japon Finans Devinin Analistinden Bitcoin ve Kripto Para Yorumu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Japonya’nın en büyük finansal hizmet sağlayıcılarından Mizuho’nun Baş Analisti, kripto paraların bir kullanım alanı olmadığını söyleyerek ilginç bir benzetme yaptı.

CNBC muhabiri Carl Quintanilla 6 Şubat tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yönetimi altındaki 1,8 trilyon dolarlık varlık bulunan Mizuho’nun Baş Analisti Dan Dolev’in kripto para ekosistemi hakkındaki düşüncelerini aktardı. Quintanilla’nın paylaşımına göre Dolev, kripto paraların yeterli pazar hakimiyetini yakalayamadığını dile getirdi.

Analist, kripto para ekosistemini işe yaramaz ve anlamsız olarak nitelendirirken kripto paralar hakkında geçmişte JPMorgan CEO’sundan duymaya alışık olduğumuz “pet rocks” tabirini kullanması dikkat çekti.

Dolev’in geçtiğimiz yılın kasım ayında da benzer yönde açıklamalarda bulunmuş, şu ifadeleri kullanmıştı:

Sanırım kripto öldü. Ve Coinbase (COIN) yatırımı yapmak zaman kaybı. Yatırımcılar çok ama çok korkacaklar. Ayrıca elde ettikleri pazar payı kazanımları önemsiz derecede küçük ben olsam çok heyecanlanmazdım.

Sosyal medyada kullanıcılar analisti, Jim Cramer ve Peter Schiff gibi geri kafalılık yapmakla itham etti.

ABD’li bankacılık devi JPMorgan’ın CEO’su Jamie Dimon da Bitcoin’in sıfıra gideceğinden emin olduğunu söyleyeerek “pet rocks” oyuncakların bile daha fazla işe yarar olduğunu savunmuştu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Trilyonluk Japon Finans Devinin Analistinden Bitcoin ve Kripto Para Yorumu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!