Lightning Network’ün Bitcoin Kapasitesinde Yeni Bir Rekor Daha

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin ödeme ağı Lightning Network, likidite veya ödeme kanallarında kilitli BTC miktarı açısından tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Bitcoin Lightning Network aktivitesi özelinde paylaşılan verilere göre likidite veya ödeme kanallarında kilitli Bitcoin miktarı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Geçen yılın başında 3.350 BTC hacim barındıran Lightning Network’ün Bitcoin varlığı, %63 artışla 5.490’ın üzerine çıkmış bulunuyor.

Lightning Network, Bitcoin blokzincirinin üzerine inşa edilmiş ikinci katman bir ödeme protokolü olarak işlev görüyor. Bu sistem, katılımcıların blokzincirinde doğrudan işlem yapmalarına olanak tanıyarak hızlı ve ucuz mikro ödemeleri mümkün kılmak üzere tasarlanmıştır.

Lightning Network’ün kapasitesinin büyümesi, Bitcoin’in fiyatında yaşanan kısa vadeli bir ralli ile aynı zamana denk geliyor. CoinGecko verilerine göre kripto para birimi, 1 Ocak 2023’ten bu yana %38 artarak 16.500 dolardan 22.800 dolara yükseldi. Bitcoin, Kasım 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) 69.000 dolara kıyasla hala %66 Altun’da işlem görüyor.

Öte yandan her ne kadar Bitcoin Lightning Network üzerindeki hacim rekor kırmış olsa da Dune Analytics verilerine bakıldığında halen daha Avalanche (AVAX) ağı üzerinde köprülenen veya taşınan Bitcoin hacminin Lightning Network’den fazla olduğu görülüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Lightning Network’ün Bitcoin Kapasitesinde Yeni Bir Rekor Daha
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!