Damus’tan Twitter kullanıcılarının aklını çelecek yenilik!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkeziyetsiz sosyal medya platformu Damus, kullanıcıların platform içerisinde sathoshi kazanmalarını sağlayacak bir güncelleme yayınladı. Kullanıcılar, sathosi’leri platformdaki gönderilere katılıp etkileşim sağlayarak kazanabilecek. 

Damus, Twitter kullanıcılarını kazanmak için savaşıyor

Damus ekibi bir tweet dizisinde, kullanıcıların yakında yayınlanacak olan bir sonraki sürümde, satoshi kazanmalarına olanak tanıyan bir özellik olacağını vurguladı. Ne var ki ekip, duyurunun ardından herhangi bir detay vermedi. 

Coming soon in the next version… earn sats directly on posts! This post earned 118k sats which is about $40. Pretty neat! pic.twitter.com/dAbWWD4i93

— Damus⚡️ (@damusapp) February 5, 2023

Damus kendisini, kontrolün tamamen kullanıcıda olduğu bir sosyal medya platformu olarak nitelendiriyor. Damus, diğer özelliklerinin yanı sıra, aynı zamanda bir uçtan uca şifrelenme olanağı tanıyan Nostr üzerine kurulu bir mesajlaşma hizmeti. 

Öte yandan pek çok topluluk üyesi Damus’un açıklamış olduğu güncelleme özelliği hakkındaki heyecanlarını dile getirdi. Dahası kimi üyeler de Nostr’ı, para kazanmanın geleceği olarak nitelendirdi.  

Twitter’ın eski CEO’su Jack Dorsey, projenin geliştiricilerine fon sağlayarak Nostr’a destek vermeye devam ediyor. 16 Aralık 2022’de ise Dorsey, merkeziyetsiz sosyal ağın gelişimini desteklemek için 250.000 dolar değerince 14 adet Bitcoin (BTC) bağışında bulunmuştu. 

İlginizi çekebilir: Twitter kan kaybediyor: Sosyal medya platformu ofisleri kapattı!

Giderek popülaritesini artırmaya devam eden Damus, 1 Şubat tarihinde Apple App Store’dan oay aldı. Uygulama, Iphone kullanıcıları için indirilmeye hazır hale geldi.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Damus’tan Twitter kullanıcılarının aklını çelecek yenilik!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!