Blockchain Analitik Şirketi Ayı Piyasasına Rağmen Değerlemesini 3’e Katladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blokzinciri analitik şirketi Elementus, 2022 yılında yaşanan zorlu kripto piyasa koşullarına rağmen değerini üç katına çıkarttı.

Elementus tarafından yapılan bir basın açıklamasına göre bir önceki finansman turunda 52 milyon dolar değerleme ile 12 milyon dolar toplayabilen şirket, ayı piyasasına rağmen gerçekleştirilen A Serisi finansman turunda 160 milyon dolar değerleme ile 10 milyon dolar topladı. Yaşanan kripto kışına rağmen değerleme noktasında yaşanan bu artış yatırımcılar tarafından olumlu karşılandı.

Şirket tarafından yapılan açıklamada ParaFi Capital liderliğindeki finansman turundan elde edilen sermayenin işe alım ve yeni ürün geliştirmeye yönelik kullanılacağı belirtildi. Elementus CEO’su Max Galka konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Geçtiğimiz yıl blokzincirlerinin anlaşılabilirliği, denetlenebilirliği ve şeffaflığının önemini ön plana çıkardı. ParaFi’nin bu yeni stratejik yatırımı, blokzinciri tabanlı işletmelere güven ve şeffaflık kazandırmaya yardımcı olacak dünyanın en gelişmiş endüstriyel sınıf blok zinciri veri çözümlerini oluşturmaya devam etmemizi sağlıyor.

Elementus projeleri kapsamında birçok alanda veri analitik çözüm hizmetleri bulunuyor. Bunlar arasında devlet kurumları, finans kurumları ve yatırımcılara yönelik blokzinciri uyumluluğu çözümleri yer alıyor. Şirket, kuruluşların zincir üzerindeki şüpheli faaliyetleri araştırmasına, riskleri belirlemesine ve piyasa istihbaratını keşfetmesine yardımcı oluyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Blockchain Analitik Şirketi Ayı Piyasasına Rağmen Değerlemesini 3’e Katladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!