Sorare ve Premier Lig’den dijital kart iş birliği!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blokzincir destekli fantezi spor şirketi Sorare, platformunda Ethereum tabanlı dijital oyuncu kartları basmak için İngiltere Premier Ligi ile bir anlaşma imzaladı. 

Sorare şirketi, özellikle son yıllarda Ethereum tabanlı fantezi spor dijital kart alım satımları için ilgi çekici bir sektör oluşturmuş durumda. Platform, kullanıcılarına farklı NFT pazarlarında diğer kullanıcılarla çeşitli oyuncu kartlarını basma, toplama ve takas etme olanağı sunuyor. 

Dijital piyasalara yenilik katan Sorare’a ise Cointelegraph ulaştı. Cointelegraph ile Sorare, Premier Lig ile yapılan anlaşmanın ayrıntılarını konuştu. Söz konusu iş birliği resmi olarak 30 Ocak tarihinde duyuruldu. Sorare temsilcisi, ayrıca Premier Lig ile olan anlaşmanın temellerinin daha önceye dayandığını ve bir süredir zaten görüşmelere devam ettiklerini açıkladı. 

Premier Lig oyuncu kartları, Sorare platformundan satın alınabilir.

Bilindiği üzere Sorare ve Premier Lig, ilk olarak 2019 yılında birlikte çalışmaya başladı. Platformunun ilk ortağı olarak da İngiliz futbol takımı West Ham United ile çalıştı. Ne var ki Sorare sözcüsü cointelegraph’a, Lig ve Sorare’nin sözleşmeden doğan nedenlerle ortaklığın değeri açıklanmayan dört yıllık bir anlaşma üzerinde anlaştıklarını söyledi. 

İki tarafın anlaşması kapsamında Sorare, Ethereum blok zincirinde Premier Lig’den oyuncuların dijital kartlarını basıyor.  

Premier Lig dijital kartları ilk Sorare’dan satın alınabilecek 

Premier Lig dijital kartları, OpenSea gibi uyumlu NFT pazarlarında işlem görmeden önce ilk Sorare’dan satın alınabilecek. Öte yandan fantezi spor platformu, hayranları, oyuncuları ve kuruluşları blokzincir teknolojisiyle buluşturmak için bir savunucu olmaya ve köprü görevi görmeye devam ediyor. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorare ve Premier Lig’den dijital kart iş birliği!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!