Amazon, bir NFT girişimi başlatmayı planlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amazon, bir NFT girişimi başlatmak için harekete geçti.

Blockworks’ün haberine göre dünyanın en büyük perakende şirketlerinden Amazon, NFT girişimi başlatmak için hazırlık aşamasında. 

Anonim kaynaklara göre Amazon, bir dijital varlık girişimi başlatıyor ve ilkbaharda da bir NFT girişimi başlatmayı planlıyor.

Kaynaklardan ikisi, şirketin NFT uygulamalarına ve blockchain tabanlı oyunlara odaklandığına dikkat çekti. 

İddiaya göre Amazon, müşterilerinin blockchain tabanlı oyunlar oynayarak ücretsiz bir biçimde NFT kazanmasına olanak sağlamak istiyor. 

Kaynaklar, Amazon’un bu çabalarının henüz geliştirme aşamasında olduğunu söyledi. Şirket, böyle bir girişimi Nisan ayında duyurabilir.

Amazon’da hangi yetkilinin NFT girişimine liderlik ettiği ise belirsiz durumda. 

Bir başka kaynak, Amazon’un son zamanlarda farklı web3 girişimlerini de araştırmaya başladığını dile getirdi. Hatta şirket, işe alım yaparken sektörler ilgili çeşitli ön koşullar da sunmayı düşünüyor.

Amazon Web Services, her ne kadar web3 alanındaki geliştiriciler ve mühendisler için personel alım ilanları açsa da, kripto veya blockchain ile ilgili hamleleriyle tanınmamaktadır. 

Amazon CEO’su Andy Jassy, şirketin NFT satan şirketlere açık olduğunu ve şirketinin genel olarak kripto paralara karşı bir tutum sergilemediğini ifade etmişti.

Amazon Web Services, kısa bir süre önce Avalanche blockchain’inin arkasındaki şirket Ava Labs ile ortaklık kurduğunu duyurmuştu. Kurulan bu ortaklığın ardından Avalanche ekosisteminin yerel token’ı AVAX’ın değerinde bir artış meydana gelmişti. 

Amazon, şu anda konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmış değil.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Amazon, bir NFT girişimi başlatmayı planlıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!