Algorand Vakfı, Whatsapp’ın eski yöneticisini işe aldığını açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Algorand Vakfı, Whatsapp ve Nike’ın eski yöneticisini işe aldı.

Vakıf, pazarlama çabalarını ileriye seviyeye taşımak için Whatsapp ve Nike’ta yöneticilik yapmış olan Jessica Tsai Chin’i bünyesine kattığını duyurdu.

Daha önce Whatsapp uygulamasının küresel gizlilik için marka başkanı olarak görev alan Chin, gizlilik ve dijital kimliğe olan ilgisi sebebiyle kripto sektörüne giriş yaptığını ifade etti.

“Web2 şirketlerinin birçoğu, merkeziyetsizlik ve veri sahipliği gibi kavramları benimsemekte zorlanıyor. Ancak bunu değiştirmek için büyük bir fırsat söz konusu”

İlk kez bir Web3 şirketinde çalışacak olan Chin, oldukça karışık bir dönemde sektöre giriş yapmış durumda. Kripto sektörünün büyük krizi, Terra’nın çöküşüyle başlamış ve FTX’in iflas etmesiyle zirve yapmıştı. Bu fırtınadan etkilenen onlarca kripto şirketi de iflas ettiğini açıkladı. Son olarak Digital Currency Group’a bağlı olan Genesis, bölüm 11 iflas başvurusunda bulundu. 

Regülatörler, kripto şirketlerini sıklıkla pazarlama ve reklam gibi faaliyetler ötürü baskı altına alıyor. Özellikle yatırımcılara yanıltıcı reklamlar yapıldığı ifade ediliyor. 

Chin, özellikle sektörün içinde bulunduğu bu kriz dönemini, pazarlama konusunda yol kat etmek için önemli bir fırsat olarak görüyor.

“Web3 pazarlama faaliyetlerinin  gerçekten liderlik etmesi gerekiyor. Abartılı pazarlama faaliyetlerinden uzaklaşarak, çok daha özgün ve insan merkezli bir yöne doğru ilerlemeli ve erişilebilirlik konusunu cesurca ele almalıyız”

Chin ekledi:

“Hem Meta’da gme de Nike’ta, yeterince temsil edilemeyen fikirleri öne çıkarabilmek için çeşitli kuruluşlarla ortaklık yapma fırsatım oldu. Yaptığımız her şey, marka ve işe olan olumlu etkinin yanı sıra, topluluklar için de önemli bir etki sağladı. Web3 bu tür şeyler için olgunlaşmış durumda”

 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Algorand Vakfı, Whatsapp’ın eski yöneticisini işe aldığını açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!