Genesis iflas başvurusunda bulunmayı planlıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto şirketi Digital Currency Group’un yan kuruluşu kripto para kredi şirketi Genesis Global Capital’in önümüzdeki hafta iflas başvurusunda bulunmaya hazırlandığı bildiriliyor.

Bloomberg’in 18 Ocak’ta yayımladığı habere göre, Genesis daha önce bir likidite sıkışıklığı sırasında nakit toplayamazsa iflas başvurusu yapmayı düşündüğünü söylemişti. Genesis’in bu durumu, kripto borsası FTX’in kasım ayındaki Bölüm 11 başvurusuna benziyor. Bloomberg, Genesis’in bu hafta en kısa sürede iflas başvurusunda bulunabileceğini bildirdi.

Bu haber, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun 12 Ocak’ta Genesis ve kripto borsası Gemini’yi, Gemini’nin “Earn” programı aracılığıyla kayıt dışı menkul kıymetler sunmakla suçladığını duyurmasının ardından geldi. Firma ayrıca, borsanın kasım ayındaki iflasından önce FTX’te kabaca 175 milyon dolar değerinde fonu olduğunu bildirdi.

Bu haber, gelişmeler doğrultusunda güncellenecektir.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Genesis iflas başvurusunda bulunmayı planlıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!