Bu Altcoin’in Geliştiricileri Duyurdu: Önemli Yükseltme Hazır!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tezos’un (XTZ) önde gelen geliştiricilerinden Nomadic Labs, ağ için sıradaki önemli yükseltme olan Mumbai’nin hazır olduğunu duyurdu.

Nomadic Labs, Tezos ağı için önem taşıyan Mumbai yükseltmesini tanıttı. Nomadic Labs tarafından açıklanan ana özellikler arasında “Smart Rollups”ların etkinleştirilmesi, blok süresinin 15 saniyeye düşürülmesi, çekirdek protokolün yenilenmesi ve tamamen özelleştirilebilir uygulama altyapıları yer aldı.

Tezos kurucu ortağı Arthur Breitman, güncelleme hakkında paylaştığı bir gönderide bunun şimdiye kadarki en “dönüştürücü” güncellemelerden biri olduğunu ifade etti.

Bu şimdiye kadarki en büyük yükseltme ve Tezos için en dönüştürücü olanlardan biri. Akıllı rollups’lar, çekirdek protokol ve tamamen özelleştirilebilir uygulama altyapıları tarafından desteklenen benzersiz ölçeklenebilirlik sağlayacak.

Geliştirici yorumlarına göre tüm bu yükseltmelerin ölçeklenebilirliği büyük ölçüde artırarak Tezos ağındaki kullanıcılara daha düşük işlem ücretleriyle daha verimli bir kullanım alanı sağlaması bekleniyor. Azaltılmış blok süresi özelliği, kullanıcı hesapları arasında kapsamlı ve ucuz transfer desteğiyle birlikte hızlı işlemlerin garanti edilmesi açısından da çok önemli bir faktör olarak görülüyor.

CoinGecko verilerine göre XTZ fiyatı son bir hafta içerisinde %25 yükseldi ve haberin kaleme alındığı esnada 1,04 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu Altcoin’in Geliştiricileri Duyurdu: Önemli Yükseltme Hazır!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!