Binance Açıkladı: 620 Milyon Dolar Değerindeki 2.064.494 BNB Piyasadan Silindi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 22. üç aylık BNB yakımını tamamladığını açıkladı. Yapılan açıklamada toplamda 2.064.494 BNB yakıldığı belirtildi.

Binance 17 Ocak tarihinde resmi web sitesinde paylaştığı blog gönderisinde, borsanın yerel token’ı olan BNB’nin 22. otomatik yakım işleminin tamamlandığını duyurdu. BNB otomatik yakım prosedürü kapsamında gerçekleşen yakım sonucunda 623,2 milyon dolar değerinde 2.064.494 BNB dolaşımdan kaldırıldı.

Tamamlanan işlem Binance’in otomatik yakım mekanizması ile gerçekleştirilen dördüncü yakım işlemi oldu. Otomatik yakım mekanizması, BNB fiyatına ve üç aylık süreçte üretilen blok sayısına dayalı bir formül ile yakılacak olan BNB sayısını otomatik olarak hesaplıyor.

Binance, üç ayda bir gerçekleşen yakım işlemleri ile toplam 200 milyon olan BNB arzının %50’sine eşdeğer olan 100 milyon BNB’yi periyodik yakımlarla dolaşımdan kaldırmayı hedefliyor.

Coingecko verilerine göre son yedi günde %10,4 değer kazanan BNB gün içerisinde %0,1 değer kaybederek yazım esnasında 301,04 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Açıkladı: 620 Milyon Dolar Değerindeki 2.064.494 BNB Piyasadan Silindi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!