FTX’in Satış Talebine ABD Mütevelli Heyeti’nden İtiraz

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İflas eden kripto para borsası FTX’in likidite sağlamak amacıyla yan kuruluşlarını satma talebine ABD Mütevelli Heyeti’nden itiraz geldi.

Reuters’ün 8 Ocak tarihli haberine göre FTX’in likidite sağlamak için LedgerX dahil olmak üzere 4 kuruluşunu satma planına “dava süreci için tehlikeli” olduğu gerekçesiyle ABD Mütevelli Heyeti Üyesi Andrew Vara tarafından itiraz geldi.

Satışların gerçekleşmesi durumunda FTX iflasıyla ilgili bilgilerin tehlikeye atılabileceğini dile getiren Vara, “kuruluşlar hakkında tam ve bağımsız bir soruşturma yapılana kadar izin verilmemelidir” ifadelerini kullandı:

FTX’in iflas süreciyle ilişkilendirilebilecek herhangi bir kuruluş ya da şirketin satışına olası bir suistimal, ihmal veya diğer potansiyel şüphelerin tümü giderilip, tam ve bağımsız bir soruşturma yapılana kadar izin verilmemelidir. Aksi halde davanın şeffaflığı ve tarafsızlığı bozulabilir.

FTX avukatları daha önce LedgerX, FTX Japonya, FTX Avupa ve Embed iştirakleri satma planını mahkemeye bildirmişti. FTX’i temsil eden avukatlar, söz konusu kuruluşların satılmasının FTX mülkünün değerini en üst düzeye çıkaracağını savunmuştu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX’in Satış Talebine ABD Mütevelli Heyeti’nden İtiraz
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!