MetaMask, Wyre için destek hizmetlerine son veriyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto ödeme şirketi Wyre, kısa süre önce platformunu kapatma planlarına ilişkin açıklamada bulunmuştu. Kripto cüzdanı MetaMask ise Wyre’a destek hizmeti vermeyi sonlandırıyor. 

MetaMask 5 Ocak tarihli bir Twitter gönderisinde Wyre’ı mobil toplayıcısından kaldırdığını duyurdu. Bu özellik ise normalde kullanıcılarına doğrudan dijital cüzdanı aracılığıyla kripto satın almalarına imkân tanıyordu. 

MetaMask, yapmış olduğu duyurunun yanı sıra kullanıcılarına mobil toplayıcılarında Wyre’ı kullanmamaları konusunda uyardı.  

Duyuruya göre, MetaMask hala Transak, MoonPay ve Sardine de dahil olmak üzere çok sayıda başka ödeme ağ geçidini desteklemeye devam ediyor. 

Wyre CEO’su Ioannis Giannaros’un, çalışanlarına platformun kapanacağını açıklamasından kısa bir süre sonra MateMask’ın bundan sonra Wyre’a destek vermeyeceği haberi geldi. 

Giannaros, ayrıca konuya ilişkin “Elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Ancak önümüzdeki birkaç hafta içerisinde kapanma yoluna gideceğimiz için herkesin kendisini güvenli bir konuma taşımasını istiyorum” ifadelerini kullandı. 

İlginizi çekebilir: Galaxy Research: “2023, risk sermayesi yatırımları için katı bir yıl olabilir”

Öte yandan hem Wyre hem de MetaMask, Cointelegraph tarafından yöneltilen basın sorularını yanıtsız bıraktı.  

Son olarak Wyre şirketi, 2013 yılında San Francisco’da kuruldu. Wyre, geçtiğimiz yıl satın alınmak için 1,5 milyar dolara kadar teklif alan büyük bir kripto ödeme şirketidir. Nisan 2022’de ise ABD’li e-ticaret girişimi Bolt, Wyre’ı satın almayı kabul etti.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
MetaMask, Wyre için destek hizmetlerine son veriyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!