E-Ticaret Devi Avalanche Entegrasyonunu Duyurdu, CEO Yorumladı: Sadece AVAX Başarabilirdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyonlarca kullanıcıya sahip e-ticaret platformu Shopify, Avalanche (AVAX) ağı ile NFT entegrasyonunu duyurdu.

Kanadalı e-ticaret devi Shopify, NFT’ler konusunda Avalanche ile entegrasyon sağladı. Artık Shopify kullanıcıları Venly Shopify uygulaması ile AVAX altyapısını kullanarak NFT üretebilecek, satabilecek ve satın alabilecekler. NFT sektörünü daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlayan bu adım, “minimum teknik bilgi” ile herkesi sektöre çekmeyi amaçlıyor. Satıcılar tarafından oluşturulan NFT’ler “otomatik olarak ürünlere dönüştürülüyor” ve bu ürünler vitrinlerinde sergilenebiliyor veya satın alınabiliyor.

Ava Labs’ın iş dünyasından sorumlu başkan yardımcısı John Nahas, “Entegrasyon, Avalanche NFT satışlarında ilk tasarımdan nihai dağıtıma kadarki süreci kolaylaştırıyor” ifadelerine yer verdi. Konu hakkında açıklama yapan diğer önemli isim ise AVAX kurucusu Emin Gün Sirer oldu. NFT’lerin yeni bir pazara adım attığını vurgulayan Sirer, bu adımın AVAX ağının hızı ve uygulama kolaylığı sayesinde gerçekleştiğini söyledi:

Bu, hem alıcılara hem de satıcılara fayda sağlayan ve zincirdeki NFT’lere erişimi genişleten geniş bir kitleye kapıları açar. Avalanche’ı Shopify’da NFT’leri desteklemek için en iyi ağ yapan iki önemli faktör vardır: hızlı işlem kesinliği ve uygulama kolaylığı.

Tüketicilerin hıza önem verdiğini ve ekstra bekleme süreçleriyle boğuşmak istemediklerini vurgulayan Sirer, “Sadece Avalanche’ın hızı bu deneyimle boy ölçüşebilir.” sözlerine yer verdi. Bununla birlikte Sirer, Venly ve Avalanche entegrasyonunun hiçbir kod bilgisi veya blokzinciri bilgisi olmayan herkese hitap ettiğini belirtti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
E-Ticaret Devi Avalanche Entegrasyonunu Duyurdu, CEO Yorumladı: Sadece AVAX Başarabilirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!