Binance’in “Kurtarma Fonu” Henüz Kullanılmadı: Voyager Digital İçin Mi Bekleniyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance tarafından kurulan “sektör kurtarma” fonundan herhangi bir harcama yapılmadığı ortaya koyuldu.

Etherscan verilerine göre Binance’in sektör kurtarma fonu (IRI), kurulduğu tarihten bu yana 36 gündür herhangi bir harcama yapmadı. Fondan 36 gündür yapılan tek çıkış, 50 dolarlık bir test işlemi oldu. Sosyal medyada kullanıcılar, fonun Voyager Digital’in satın alımı için saklandığına dair spekülasyonlar üretmeye başladı.

Binance tarafından kurulan ve kısa bir süre içerisinde 1 milyar dolardan 2 milyar dolara ulaştığı belirtilen fondan, şu ana kadar on-chain verilerine yansıyan bir çıkış görülmedi. Ayrıca Binance’in başlattığı fon ile sonradan katılan yatırımcılardan gelen fonların aynı cüzdanda tutulmadığı tespit edildi.

Kullanıcıların sosyal medyada, iflas eden kripto kredi platformu Voyager Digital’in varlıklarının Binance US tarafından satın alınacağına dair duyuruyu hatırlatarak Binance’in kurtarma fonunu Voyager için kullanabileceğini öne sürdü. Ortaya atılan spekülasyonlar kullanıcılar arasında tartışmalara sebep oldu. Kullanıcıların büyük bir çoğunluğu fondan böylesine büyük bir çıkışın tek bir şirketi kurtarmak üzerine yapılmaması gerektiğini savunurken bazı kullanıcılar da Voyager’in merkezi bir şirket olduğunu ve güvenilemeyeceğini öne sürerek onlara destek oldu.

Öte yandan karşıt görüşlü kullanıcılar ise sektörde kurtarılmaya değer şirket yoksa fonun kullanılmamasının gayet normal olduğunu iddia ederek bu durumun paranın savurganca harcanmasından daha doğru bir karar olduğunu dile getirdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’in “Kurtarma Fonu” Henüz Kullanılmadı: Voyager Digital İçin Mi Bekleniyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!