Binance’den Apple Pay ve Google Pay Entegrasyonu: Türk Lirası Dahil Olacak Mı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Apple Pay ve Google Pay ödeme seçeneklerini entegre ettiğini duyurdu.

Binance tarafından yapılan bir Twitter paylaşımında, kripto para alım-satımının kolaylaştırılmasını sağlayacak Apple Pay ve Google Pay entegrasyonu duyuruldu. Uygulamada sunulan seçeneklere bakıldığında, Binance’e entegre edilmiş bütün itibari para birimlerinin bu ödeme yöntemi için kullanılabildiği görüldü.

Kullanıcılar tarafından gelen geri bildirimlere göre Binance uygulamasının itibari para ödeme ekranında Türk Lirası için Google Pay ve Apple Pay ödeme seçenekleri olsa da ödeme kısmına gelindiğinde henüz böyle bir entegrasyonun devreye girmediği görülüyor.

Binance halihazırda banka/kredi kartları, banka havaleleri ve itibari para ile ödemeleri destekliyordu. Fakat bu ödemelerin her biri hizmetlerin sunulduğu ülkedeki geçerli yasalarla doğrudan ilişkiliydi ve Google Pay ya da Apple Pay kadar esnek ödeme seçenekleri değillerdi.

Binance’in bu hamlesi yorumcular tarafından hizmetin erişilebilirliğini artırmanın yanı sıra kripto para birimi yatırımının ana akım olarak benimsenmesine yönelik güçlü bir adım olarak nitelendirildi. Resmi verilere göre Apple Pay’in 43,9 milyon kullanıcısı varken Google Pay’in kullanıcısı sayısı ise 2022 yılında 25 milyona ulaştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’den Apple Pay ve Google Pay Entegrasyonu: Türk Lirası Dahil Olacak Mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!