Ark Invest 9 Milyon Dolarlık Daha Coinbase Hissesi Aldı: Yatırımlara Devam!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cathie Wood’un yatırım şirketi Ark Invest, 9 milyon dolarlık Coinbase (COIN) hissesi daha alarak şirket içerisindeki yatırımlarını artırdı.

Ark Invest, düşük seyreden COIN fiyatını değerlendirmeye devam ediyor. Son büyük alımını 14 Aralık tarihinde 11,8 milyon dolar değerinde 296.578 hisse alarak gerçekleştiren şirket, COIN yatırımlarını 344,4 milyon dolara yükseltmişti. Ark Invest, 14 Aralık’tan bu yana 5 alım daha yaparak şirket içerisindeki COIN sayısını yaklaşık 8,5 milyona çıkardı. Son alımla beraber şirket Aralık ayı içerisinde toplam 9 alım yapmış oldu.

Tamamı Ark Fintech Innovation ETF (ARKK) tarafından yapılan alımlar, 19, 21, 22, 27 ve 29 Aralık tarihlerinde gerçekleşti ve alımların büyüklüğü sırasıyla, 48.200, 11.600, 23.509, 6.179, 158.116 COIN oldu. Şirket içerisindeki COIN sayısı yükselse de düşen hisse fiyatı nedeniyle şirketin yatırımlarının toplam değeri 298 milyon dolara geriledi.

Uzmanlar, şeffaf yapısı ve ABD regülasyon standartları ile uyumluluğu nedeniyle COIN’in birçok blockchain ve kripto para temalı yatırım fonu tarafından sıkça tercih edildiğini belirtiyor. COIN, 2022 yılının kapanmasına saatler kala yıl başından bu yana yaklaşık %86 değer kaybetti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ark Invest 9 Milyon Dolarlık Daha Coinbase Hissesi Aldı: Yatırımlara Devam!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!