BMW, Geliştirdiği Yeni Blockchain Programı İçin Bu Ağı Kullanacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alman araba üreticisi BMW, Tayland’da uygulamaya koyacağı yeni sadakat programı için Coinweb ile birlikte çalışmaya başladı.

Bugün yapılan açıklamaya göre BMW, Tayland’da önümüzdeki yıl uygulamaya sokacağı sadakat programı için blockchain teknolojisini kullanacak.

Şirkete bu süreç boyunca faaliyetlerine 2017 yılında başlamış Coinweb destek olacak.

Coinweb, BMW ile yaptığı iş birliği kapsamında şirkete BMW müşterilerinin blockchain tabanlı ödüller alabileceği bir uygulama geliştirecek. Bu uygulamadaki işlemler için birkaç farklı blockchain kullanılacak.

Ancak bunların temelinde, Binance’in BNB Chain’i yatıyor olacak. Yapılan açıklamaya göre bu projede BNB Chain’in seçilmesinin sebebi, bu ağın “maliyet, hız ve kapasite” ihtiyaçlarını karşılıyor olması.

BMW Leasing CEO’su Bjorn Antonsson, geliştirdikleri yeni projeyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Coinweb gibi harika bir ekiple çalışacak olmaktan ötürü çok heyecanlıyız. Dağıtık defter teknolojisini (DLT) benimsemenin, ekosistemimize çeşitli faydalar sağlayacağını bekliyoruz. Manuel şekilde yapılan evrak işlerini blockchaine aktarmanın verimlilik ve şeffaflık açısından büyük katkılarının olacağını düşünüyoruz.”

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BMW, Geliştirdiği Yeni Blockchain Programı İçin Bu Ağı Kullanacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!