Binance’ten Son 24 Saatte 1.8 milyar Dolarlık Net Çıkış: BNB Düşüşte

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance, son 24 saatte FTX iflasından sonra yaşadığı en büyük net çıkışa tanık oldu.

Blockchain analitik şirketi Nansen’in verilerine göre sonra 24 saatte Binance’e giriş yapan varlıkların değeri ile çıkış yapan varlıklarının değeri arasındaki fark 1,8 milyar dolara ulaştı. Bu kripto para borsası FTX’in iflas başvurusundan sonra Binance’de gerçekleşen çıkışın ardından yaşanan en büyük çıkış oldu.

Binance’in net çıkış miktarı diğer tüm merkezi borsaların net çıkışını geçti ve ikinci sıradaki Bitfinex’ten yaklaşık 16 kat daha yüksek bir miktara ulaştı. Arkham Yatırım analisti Henry Fisher, Binance’in bünyesinde 64 milyar dolar değerinde varlık barındırdığı göz önüne alındığında bu çıkışın belirgin bir derecede anormal gözükmediğini öne sürdü.

Uzmanlar, 12 Aralık tarihinde Reuters tarafından yayınlanan ABD’li savcıların ikiye bölündüğü ve her an Binance veya şirketin CEO’su Changpeng Zhao’ya karşı bir dava açabileceği yönündeki haberin de çıkışlar üzerinde etkisi olabileceğinin altını çizdi.

Öte yandan Binance’in yerel token’ı BNB de borsadan yaşanan net çıkışlar ile birlikte düşüş geçti. BNB son 24 saatte içerisinde yaşadığı %8’in üzerinde değer kaybı ile 283 dolardan 258 dolara düşerek son 3 hafta içerisindeki en düşük seviyelerini gördü. BNB, yazım itibariyle 266 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’ten Son 24 Saatte 1.8 milyar Dolarlık Net Çıkış: BNB Düşüşte
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!