ABD’li Senatör’den kriptolara sert darbe!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kriptolara karşı kuşkuyla yaklaşan bir başka ABD Senatörü Jon Tester, kriptoların var olması için bir sebep olmadığını söyledi.  

Jon Tester, 2007 yılından bu yana Montana Eyaleti’nde senatörlük yapmaya devam ediyor. Tester, ayrıca ABD Bankacılık komitesinde de görev almıştır. Bilindiği üzere Bankacılık Komitesi ABD’nin kripto düzenlemelerinden büyük rol oynamaktadır.  

11 Aralık tariihinde NBC’nin Meet The Press programına katılan Tester, kriptoların gerçek bir değerinin olmadığından endüstrinin de düzenlenmemesi gerektiğini belirtti. Tester, kripto piyasasında düzenleyici çerçevenin oluşturulmasının kriptolara meşrutiyet kazandıracağının altının çizdi. 

Jon Tester, “Kripto varlıklar benim için koku testinden geçemedi. Sentetikten başka bir koku alamıyorum ve bana aksini açıklayabilen birini de bulamadım. Kriptolar hiçbir şey ifade etmiyor” ifadelerini kullandı. 

Tester, ayrıca konuya ilişkin şu açıklamalarla konuşmasına devam etti:

“Sorun şu ki, eğer kripto varlıklar için düzenleyici bir çerçeve oluşturursak, insanları kriptoların gerçek olduklarına dair inandırmış oluruz.” 

Bununla birlikte Tester söz konusu açıklamalarının doğrultusunda kriptoların var olmaları için hiçbir sebep olmadığını söyledi. 

Bunun üzerine kripto topluluğu, Tester’ı eleştiri yağmuruna tuttu. Topluluk, senatörün kripto karşıtı sözlerini ve kriptolar konusundaki bilgi eksikliğini eleştirdi ve ne hakkında konuştukları hakkında hiçbir fikri olmayan insanların bu konuda gerçekten güçlü görüşler belirtmelerinin komik bir durum olduğunu belirtti. 

Öte yandan Tester’ın kriptolara karşı bu saldırgan yorumları, medya girişim şirketi Semafor’a yaptığı kriptoların tamamının saçmalıktan ibaret olduğu ve arkalarında neyin olduğunun bile belirsiz olduğu açıklamalarında bulunmasından haftalar sonra geldi. 

Bununla birlikte Semafor’un 1 Aralık tarihinde paylaştığı bir makalesinde Jon Tester ve ABD Senatörü Elizabeth Warren’ın kripto karşıtı yorumları ve artık çok daha fazla insanın kriptolarla ilgilenmeye başladığına ve bunun bir depreme neden olacağına ilişkin yorumlarından bahsediliyordu. 

Semafor Washington editörü Jordan Weissmann, Twitter hesabı üzerinden söz konusu makale hakkında yorum yaptı. Weissmann, FTX borsasının çöküşünden bu yana demokratların kripto endüstrisi hakkındaki düşüncelerini paylaşma konusunda kendilerini özgür hissettiklerine dair açıklamalarda bulundu. 

After FTX, it seems Dems suddenly feel free to say what they really think about the crypto industry.

Jon Tester told our reporter yesterday that he thinks the entire thing is “bullshit.” Warren, Brown, and Sanders also had words. https://t.co/LzbCM9SkJD

— Jordan Weissmann (@JHWeissmann) December 1, 2022

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD’li Senatör’den kriptolara sert darbe!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!