Kripto Meydanı etkinliğinin beşincisi 15 Aralık’ta gerçekleştirilecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kriptomeda tarafından düzenlenen ve blockchain ve kripto alanının önde gelen isimlerinin konuşmacı olarak katılım sağladığı Kripto Meydanı etkinliğinin beşincisi, 15 Aralık Perşembe 19.00’da gerçekleştirilecek.

Levent Kolektif House’da her ay düzenlenen etkinliğin bu ayki gündem maddesi, spor dünyası ve blockchain ilişkileri olacak.

Kıvılcım Harika Ertunç moderatörlüğündeki Kripto Meydanı’nın bu ayki katılımcıları ise Scouthub Kurucu Ortağı ve CEO’su Doğa Özcan, Chiliz Kurumsal İletişim ve PR Yöneticisi Sema Tuğçe Dikici ve Paribu Ürün Yöneticisi Mert Altaç.

2022 FIFA Dünya Kupası’nda büyük final yaklaşırken, spor dünyasında blockchain’in yeri üzerine tartışmalara katılmak için buradan form doldurabilirsiniz.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Meydanı etkinliğinin beşincisi 15 Aralık’ta gerçekleştirilecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!