Ren, kullanıcıları wrapped token’ları orijinal token’a çevirmeleri konusunda uyardı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Köprü platformu Ren’in geliştiricileri, kullanıcıları wrapped token’larını sarma işlemini geri almaları ve en kısa sürede orijinal zincirlerinde göndermeleri konusunda uyardı. Ren, bu işlemi yapmayan kullanıcıların token’larını kaybedebileceğini söyledi.

1) Important notice ⚠️

As announced previously, the Ren 1.0 network is shutting down due to the events surrounding Alameda

As compatibility between Ren 1.0 and 2.0 cannot be guaranteed, holders of Ren assets should bridge back to native chains ASAP, or risk losing them! https://t.co/20vpGBc8W0

— Ren (@renprotocol) December 7, 2022

Ren ekibi, protokol üzerinde token basma özelliğinin kısa süre sonradevre dışı bırakılacağını belirtti. Yani platforma diğer ağlarla köprü kurarak aktarmak için varlık yatırmak imkansız hale gelecek. “Yakma” (çekimler) özelliği de 30 gün içinde devre dışı bırakılacak.

Projenin ardındaki şirket RenVM, 18 Kasım’da protokolün yeni versiyonu Ren 2.0’ı başlatırken aynı zamanda da eski versiyonu kapatacağını duyurmuştu. Yani protokole köprülenmiş mevcut varlıkların Ren 1.0 kapatıldıktan sonra da kullanılabileceği ima edilmişti.

Ne var ki, yeni duyuruyla platformun yeni versiyonunda mevcut varlıkların kullanılamaz olabileceği net bir şekilde belirtiliyor. Dolayısıyla varlıklarını bir an önce çekmeyen kullanıcılar, söz konusu varlıkları bir daha kurtaramayabilir.

Ren kullanıcıları protokolü varlıklarını transfer etmek için 2017’den beri kullanılıyor. RenVM, Şubat 2021’de Alameda Research tarafından satın alınmıştı. Alameda’nın iflas etmesiyle, protokol finansman eksikliği yaşamaya başladı.

Protokol ekibi, finansman eksikliğinden dolayı Ren 2.0’a geçiş sürecinin hızlandırıldığını açıkladı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ren, kullanıcıları wrapped token’ları orijinal token’a çevirmeleri konusunda uyardı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!