ZELF, kripto özellikli anonim Visa banka kartını piyasaya sürdü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerika merkezli fintek şirketi ZELF, anonim bir Visa banka kartı piyasaya sürdü.

ZELF’in son girişimi, kullanıcıların sadece isimleri, e-postaları ve telefon numaralarıyla bir ABD doları çek hesabı açmalarına olanak sağlayarak, onları sosyal güvenlik numarası ve adres ispatı gibi belgeler sağlamak zorunda bırakmıyor. Fintek şirketi, potansiyel müşterilerin bir çek hesabı açabileceğini ve 30 saniye içinde Apple ve Google Pay ile çalışan anonim bir sanal banka kartına sahip olabileceğini söylüyor.

ZELF is LIVE on @ProductHunt with the ultimate in payment #privacy — anonymous crypto reloadable debit card Over 150 countries supported
Support us @ https://t.co/TkJWpAnS9t

— ZELF (@zelfco) December 8, 2022

Visa banka kartı sahipleri, hesaplarını geleneksel elektronik ödemeler, para ve banka havaleleriyle kripto ödemeleri yoluyla finanse etme seçeneğine sahip olacak. Kullanıcılar şimdilik çek hesaplarına ve banka kartlarına USD Coin (USDC), Tether (USDT), ve Ether (ETH) cinsinden para yatırabilir. Şirket ayrıca yıl sonuna kadar kataloğuna 20 popüler token daha eklemeyi planladığını söyledi.

ZELF’in Visa ile kurduğu işbirliği, kriptoyla işlem yapma söz konusu olduğunda kullanıcılar için gizlilik ve güvenliğe öncelik vermeyi amaçlıyor.

ZELF’in kurucusu ve CEO’su Elliot Goykhman, doğrulama gerekliliklerinin azaltılmasının daha fazla müşteri çekeceğini ve banka hesabı olmayan küresel nüfusun finansal hizmetlere erişmesine yardımcı olacağını söyledi.

Mevcut ayı piyasası dönemine rağmen, kripto kartlarından ve kripto hediye kartlarından kripto gıda dağıtım portallarına kadar kripto ödeme yöntemlerinin benimsenmesi oldukça arttı.

Visa, kriptonun benimsenmesi ve artan kullanım durumları söz konusu olduğu zaman kritik bir rol oynuyor gibi görünüyor. Visa, ekim ayında şirketin kripto ekosistemindeki ayak izini genişletmeyi planladığını öne süren ticari marka başvuruları yaptı. Söz konusu ticari marka başvuruları, şirketin dijital, sanal ve kripto para işlemlerinin yanı sıra NFT’leri ve sanal ürünleri yönetme niyetini ortaya koyuyor.

Cointelegraph, Visa’nın ayrıca 27 Ekim’de Blockchain.com ile, kayıt, yıllık veya işlem ücreti olmadan kripto banka kartları sunmak için ortaklık kurduğunu ve kullanıcıların tüm kripto satın alımlarında yüzde 1 kazanmalarına izin verdiğini bildirdi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ZELF, kripto özellikli anonim Visa banka kartını piyasaya sürdü
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!