Music Magazine Kapağına Metaverse Avatarı Koydu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın önde gelen elektronik müzik yayınlarından biri olan Mixmag, aralık ayı kapağında Sensorium tarafından yapılan Carl Cox’un avatarını sergiledi. Kendi Metaverse deneyimini (Sensorium Galaxy) geliştiren bir Metaverse şirketi olan Sensorium, dünyaca ünlü elektronik müzik DJ’i ve sanatçısı Carl Cox ile iş birliğini duyurdu. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Bir İlk Gerçekleşti! Metaverse Avatarı İçeren İlk Dergi Kapağı Yayınlandı!

Ortaklık, önde gelen elektronik müzik dergilerinden biri olan Mixmag’ın aralık sayısında detaylandırılmıştır. Mixmag kapağı bugünden itibaren Sensorium ve Carl Cox arasındaki iş birliğine yer verecektir. Ayrıca kapak hikayesinin bir parçası olarak Carl Cox, Sensorium ile Metaverse konserlerini kavramsallaştırma deneyimi yaratmak istemektedir. Ek olarak müzik endüstrisinin geleceğini farklı bir boyuta taşımayı hedeflemektedir. Önümüzdeki aylarda Carl Cox, Sensorium Metaverse’ünde bir dizi sanal gerçeklik (VR) konserinde sahne alacaktır.

Sensorium ve Carl Cox arasındaki iş birliği, artan sanal gerçeklik konserleri trendindeki ve teknolojinin müzik endüstrisine entegrasyonundaki en son gelişmeyi temsil etmektedir. Ayrıca iş birliği fotogerçekçi avatarlar yaratma ve sanal alanlarda konserler düzenleme becerisi geliştirmeyi amaçlamaktadır. Bunlara ek olarak taraflar, elektronik müzik dünyasına yeni bir derinlik ve yenilik düzeyi getirmek istemektedir.

Sensorium, Sensorium Metaverse’ü tüm dünyaya tanıtmayı hedeflemektedir. Ekim ayında şirket, Dubai’deki GITEX Global Technology etkinliğine katılarak bir tanıtım düzenlemiştir. Ayrıca burada yeni yapay zeka (AI) içerikli Metaverse evreninin detaylarını açıklamıştır. Daha yakın zamanlarda, Coach ve Michael Kors gibi ABD’li moda markaları da NFT koleksiyonlarının lansmanı yoluyla markalarını geliştirmek için Metaverse’ün gücünü kullanmışlardır.

Müzik ve NFT Metaverse’te Birlikte Yola Devam Ediyor!

Müzik endüstrisi son dönemlerde, NFT ve Metaverse teknolojilerini sonuna kadar kullanmayı hedefleyen sanatçılarla dolmuştur. Sanatçılar, hayranları ile yeni bir etkileşim yolu arayışını bu iki teknoloji ile tamamlamayı hedeflemektedir. Bu doğrultuda birçok sanatçı yeni NFT koleksiyonlarını yayınlamıştır. Ayrıca bir o kadar da yeni NFT koleksiyonları üzerinde çalışan sanatçılar bulunmaktadır.

Metaverse dünyasında sanatçılar hayranlarıyla birebir etkileşim kurma imkanı yakalamaktadır. Bu nedenle yaratıcı ekipler, Metaverse deneyimleri üzerinde farklı deneyimler yaratmayı amaçlamaktadır. Her yeni deneyim sanatçılar ile hayranlar arasında yeni bir etkileşim türü sağlamaktadır. Bu da uzun vadede sektör için oldukça önemli gelişmeleri beraberinde getirmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Music Magazine Kapağına Metaverse Avatarı Koydu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!