Reddit NFT Minting Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reddit’in NFT koleksiyonu, Aralık ayının ilk haftasında başka bir dönüm noktasına ulaştı. Zincir üstü analizlere göre Reddit, geçen cumartesi 255.000 “avatar” bastı. Yeni rekor, Ağustos ayının son birkaç gününde belirlenen tüm zamanların en yüksek seviyelerini aştı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Koleksiyon Ürünleri Önemli Bir Fiyat Artışı Kaydediyor

Cumartesi günü, Reddit’te yaklaşık 255.000 Reddit koleksiyon avatarları basıldı. Bununla birlikte 30 ve 31 Ağustos’ta oluşturulan 200.000’den fazla önceki rekor kırıldı. Reddit kullanıcıları, sosyal medya ağlarında kullanıcı avatarları olarak çoğunlukla NFT’leri kullanıyor. Ayrıca birçok serbest sanatçı bu NFT’leri Reddit’i kullanarak geliştirmektedir.

Polygon’un kurucularından biri olan Sandeep tarafından yayınlanan bir tweet’e göre Dune tarafından toplanan veriler, Reddit’in Polygon tabanlı NFT’leri için kullandığı kelime olan Koleksiyonluk Avatarların toplam sayısının dolaşımda yaklaşık 4,4 milyon olduğunu gösteriyor.

Ayrıca koleksiyon, ikincil pazarlarda oldukça popülerdir. En gıpta ile bakılan öğelerden bazıları orijinal maliyetinin beş katından fazlasını getiriyor. Koleksiyonun Temmuz tanıtımı sırasında, öncelikle blok zinciri teknolojisinin yaygın kullanımını hızlandırmanın bir yolu olarak görülmekteydi.

Reddit, avatar satın alımları için kripto ödemelerini kabul etme konusundaki isteksizliği nedeniyle bunları NFT’ler yerine dijital “koleksiyon ürünleri” olarak adlandırmayı seçti. Tüzel kişi, ürünü NFT’lerden ve kripto para birimlerinden ayırmaya özen gösterdi. Eserler ise açık artırma yerine sabit fiyatlıdır. Ayrıca platform, ödeme olarak yalnızca itibari para birimlerini kabul eder.

Reddit Avatar Koleksiyon Satışları

Reddit, önceki yıl simgeleştirilen topluluk puanlarını tanıttıktan sonra Temmuz ayında avatarlar için planlarını açıkladı. Kuruluş, açıklamasında NFT’lerden bahsetmedi. Strateji başarılı olmuş gibi görünmektedir. Bazı koleksiyon avatarları, taban değerlerinin fırladığı OpenSea gibi ikincil pazarlarda yolunu bulsa da sahiplerin çoğu bunları Reddit basım yoluyla elde eder.

Oluşturulan Reddit avatar NFT’lerinin miktarına rağmen, Dune verileri, lansmanlarından bu yana 41.000’in biraz üzerinde satış yaptığını gösteriyor. Ayrıca, çoğunluğun NFT’lerini tutmayı tercih ettiğini gösteren 3,7 milyondan fazla avatar sahibi var.

24 Ekim’de koleksiyon parçalarının satış hacmi 1.991 müşteride tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,5 milyon dolara ulaştı. OpenSea gibi ikincil NFT pazar yerlerinde, en nadir Reddit NFT’lerinden bazıları, en pahalısı 300 doların üzerinde olmak üzere yüksek fiyatlar getiriyor. Buna karşılık, platformun birincil pazarı 50 dolar civarında değerler görüyor.

Reddit, her sürüm için bağımsız sanatçılarla iş birliği yapar. Cumartesi günü en çok parayı The Singularity (98.000), Aww Friends (57.000), Meme Team (39.000), Reddit Cup 2022 (34.000) ve Drip Squad (28.000) bastı.

NFT’ler her zaman beklediğiniz yerlerden gelmez. Yıllar içinde platformun, topluluğuna platformun önümüzdeki yıllarda NFT endüstrisine desteğini genişleteceğini gösteren birçok özellik sundu. Reddit’te koleksiyon parçaları basmak, her içerik oluşturucunun hayalinin gerçekleşmesidir. Satış gelirinin sadece %5’i sosyal medya platformuna gidiyor. Kalan %95’lik kısım, yaratıcı programına ve ayrıca blok zinciri ücretleri ve basım masraflarına gider.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Reddit NFT Minting Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!