One Cool Group’un Filmi ve NFT’leri Şirketi Haritaya Koyuyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilim kurgu filmi “Warriors of Future”ın iki Aralık’ta vizyona girmesi Asyalı yapımcıların itibarını artırdı. Hong Kong merkezli One Cool Group tarafından hazırlanan film, gösterime girmesinden sadece 48 saat sonra Netflix’te ilk beşe girdi. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Sektör Liderinin Etkileri Olan Yüksek Bütçeli Film

Film, Flixpatrol sıralamasındaki performansının yanında Hong Kong’da en çok hasılat yapan film olarak rekor kırdı. Belki de bu, şirketin filmi yapmak için harcadığı 56 milyon doların bir yansımasıdır.

Hong Kong’un film endüstrisinde benzeri görülmemiş olan bu bütçe, Çin Anakarası ve Hong Kong’da “Warriors of Future”ın ilk çıkışından sonra şirketin 109,8 milyon $ hasılat elde etmesini sağladı. Çığır açan film altı yılda çekilmiştir. Ayrıca yapımcılar, yapım süresi içinde mükemmelleştirdiği en son yeniliklerden bazılarıyla ve sektör lideri efektlerle övündü.

Film, kendi adına 100’den fazla filmle Hong Kong’un en iyi yapımcısı Louis Koo tarafından yapıldı. Ayrıca Koo, 2013 yılında Warriors of Future’ın arkasındaki şirket olan One Cool Group’u kurdu. Hong Kong’un yerel endüstrisinde 19 yıl film yaptıktan sonra kendi şirketini kurmaya karar verdi.

“Geleceğin Savaşçıları”nın başrollerinde Sean Lau, Carina Lau ve Koo var. Film, Asya film endüstrisinde bilim kurgu türünün en iyileri arasında yer alıyor. Bununla birlikte Netflix’in etkileyici koleksiyonunda da yer alıyor. Film orijinal olarak Çince dilinde yapılmış olsa da, yakında filmin İngilizce versiyonu da piyasaya sürülecek. Bu, daha geniş bir küresel kitleye ulaşmasını sağlayacaktır. “Warriors of Future”ın Sorumlu Yapımcısı ve One Cool Group’un kurucusu Louis Koo:

“Küçük yaşlardan beri ve film kariyerim boyunca, ne zaman Asya’ya özgü bir bilim kurgu filmi üretebileceğimizi merak etmişimdir.”

Hong Kong Film Endüstrisinin Eski İhtişamını Geri Getirmek

Koo, birinci sınıf bir bilim kurgu filmi vizyona sokma vizyonunun gerçekleşmesinden ve filmin küresel bir başarıya dönüşmeye hazır olmasından heyecan duyduğunu söyledi. Hong Kong film endüstrisinin rönesansında “Warriors of Future”nın potansiyel etkisinin altını çizdi. Ayrıca şu sözleri ekledi:

“Bunun gerçekleştiği için gururlu ve heyecanlıyım. Netflix’te gösterilen ve Asya’nın ötesinde uluslararası bir izleyici kitlesine ulaşan “Warriors of Future” ile Hong Kong sinemasının görkemli yıllarını yeniden canlandırma hedefine doğru atılmış bir adım.”

“Warriors of Future”ı yapma vizyonunun, Hong Kong film endüstrisinin birinci sınıf CGI ve prodüksiyon değerleri ile neler başarabileceğini göstermek olduğunu söyledi. One Cool Group’un Web3 ve eğlence alanında uluslararası bir güç olma yolunda teknoloji ve inovasyonun sınırlarını zorlayarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Sinema Efektlerinde Bölgesel Engelleri Aşmak

Geleceğin Savaşçıları, başarısını parlak fütüristik ortamına borçludur ve bu tür filmlerin teknik zorlukları ve maliyeti nedeniyle bölgede bilim kurgu filmlerinin yapılamayacağı fikrini yıkmaktadır. Asya’da bilim kurgu türünün şampiyonu olan Geleceğin Savaşçısı, Hong Kong’da yapılan en görsel efekt dolu filmdir. Yapımcılar, bilgisayar tarafından oluşturulan görüntülerle iyi bir iş çıkardılar. Filmin gezegeni kurtarma hikayesi, onu gişe rekorları kıran bir film kaidesine yerleştiren bir başka çekici özellik.

Warrior of Future Netflix’te uluslararası olarak yayınlanacak şekilde ayarlandığından, One Cool Group, on yıldan uzun bir süre önce yalnızca Hong Kong’da bilinen yerel bir operatörden film endüstrisinde en iyi oyuncuya dönüştü. Şirket, genişleme hamlesi kapsamında kısa süre önce Hong Kong dışında ofisler açtı. Ayrıca Hollywood için bazı projelerde Sony Animation ile birlikte çalışıyor. Bu tür Hollywood filmleri arasında “Vivo” ve “The Mitchells vs. the Machines” bulunmaktadır. İkincisi ise 2022’de Oscar’a aday gösterilmiştir.

“Warriors of Future” NFT’leri

Ağustos 2022’de şirket, “Warriors of Future” koleksiyon ürünlerini piyasaya sürdü. Bunlar, Asyalı bir marka teknolojisi şirketi olan Gusto Collectible ile birlikte yapılan NFT’lerdir. Ethereum platformu üzerine inşa edilen NFT, sahiplerine eğlence endüstrisindeki olasılıkların kilidini açma erişimi sağlar. OneCool tarafından yayınlanan bir sürüm, Web3 projesi hakkında şunları söyledi:

“Bu ilk NFT koleksiyonu, Web3 entegrasyonu yoluyla eğlence ve film IP’lerini güçlendirecek küresel bir OneCool topluluğu için kıvılcım sağlıyor.”

Platform beklenen 10.000 3D avatar serisinin ilk partisini yayınladı. Bunlar, sahiplerinin NFT pazarındaki silahlar, vücut zırhları, miğferler ve diğer koleksiyon öğeleriyle değiştirebilecekleri fütürist savaşçıları temsil ediyor. Ayrıca sahiplerine Warriors of Future mobil oyununda savaş deneyimine erişim sağlıyorlar.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
One Cool Group’un Filmi ve NFT’leri Şirketi Haritaya Koyuyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!