Michael Saylor, FTX fiyaskosuna ilişkin açıklamalarda bulundu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MicroStrategy’nin yönetim kurulu başkanı ve Bitcoin (BTC) boğası Michael Saylor, kısa süre önce gerçekleştirilen bir röportajda FTX imparatorluğunun çöküşüne dair düşüncelerini paylaştı. 

Saylor, kripto topluluğu ile BTC topluluğu arasında birbirlerine karşı durdukları ve “shitcoinery” diye nitelendirdiği endüstri uygulamaları konusunda yıllardır düşük ölçekli bir gerilla savaşının içince olduklarını belirtti. 

Saylor’ın bakış açısına göre Sam Bankman-Fried, bu kapsamda yukarıda bahsi geçen ikinci kesimin adeta bir simgesi. 

“Kendi kayıt edilmemiş menkul kıymetlerinizi ihraç etmenin ne yazık ki etik olarak kırılmış bir yanı mevcut. Sam ve kripto dünyasındaki insanlar “shitcoinery” günahından suçluydu.” 

Saylor, kripto topluluğunun söz konusu davranışlarının açgözlülük, kibir ve aptallıktan geldiğini düşünüyor. 

Michael Saylor, ayrıca FTX’in hikayesinde şeytani bir eğilim olduğunu söyledi. Saylor, bu şeytani eğilimi de SBF’nin müşteri fonlarını zimmetine geçirmesi olarak nitelendirdi. 

Bununla birlikte her ne kadar pek çok kişi Bankman-Fried’ın kötü şöhretli hikayesine ve müşteri fonlarını kötüye kullandığına inanmasa da Reddit’teki topluluk Saylor’ı yaptığı net açıklamalardan dolayı tebrik etti. 

Bir başka Reddit kullanıcısı ise her ne kadar Saylor’ı umursamıyor olsa da yönetim kurulu başkanının yaptığı açıklamaların kripto alanında yapılmış en iyi açıklamalardan biri olduğunu söyledi. 

Öte yandan Saylor’un FTX krizine ilişkin açıklamaları, ilk değildi. FTX’in başvurusunda bulunduğu ilk günlerinde Saylor, Binance CEO’su Changpeng Zhao ile birlikte kripto topluluğuna bireysel saklama cüzdanları konusunda bilinçlendirme konuşması yapmıştı. 

Tüm kripto topluluğu şu anda FTX borsasının çöküşünü araştıracak olan ve 13 Aralık tarihinde gerçekleştirilmesi beklenen duruşmaya kitlenmiş durumda. Duruşmaya liderlik eden komiteye ise Bankman-Fried ve ortaklarını 13 Aralık’ta ifade vermeleri için duruşmaya bekliyor.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Michael Saylor, FTX fiyaskosuna ilişkin açıklamalarda bulundu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!