Coca Cola, Crypto.com ve GMUNK ile Ortak Oldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Coca-Cola, koleksiyonculara 10.000 FIFA Dünya Kupası NFT’si getirmek için kripto para platformu Crypto.com ve dijital sanat üreticisi GMUNK ile ortaklık kuruyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Oyunların Isı Haritasından Esinlenen NFT

Proje, FIFA Dünya Kupası Katar 2022’deki “Isı Haritalarını” yansıtan 10.000 NFT oluşturmayı hedefliyor. Beş Aralık’ta yayınlanan bir duyuruya göre dünyanın her yerinden futbol taraftarları, FIFA Dünya Kupası’ndan ilham alan yeni “Piece of Magic” dijital koleksiyonlarını toplayabilirler. Ayrıca koleksiyonerler, NFT’lere Coca-Cola Fanzone platformu aracılığıyla erişebilirler.

Açıklamada, 10.000 NFT’nin Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde beş Aralık’tan itibaren ekipler tarafından oluşturulan “Isı Haritalarından” basılacağı belirtilmiştir. Turnuvanın en iyi takımlarının sergilediği tutku, güç ve yetenekleri sergileyecekler.

Hayranlara Unutulmaz Anlar Getirmek

Coca-Cola, Crypto.com ve dijital sanatçı GMUNK arasındaki iş birliği, dünya kupasının en iyi anlarını kaydetmektedir. Bununla birlikte heyecan verici müdahaleyi, saha içi atağı ve galibiyet golünü NFT’ler olarak hayranlara ulaştıracak.

Koleksiyonun arkasındaki sanatçı, dijital alanın emektarlarından GMUNK olacak. Bir dijital sanatçı olarak 20 yılı aşkın deneyime sahip olan uzmanlığı, maçların tüm önemli noktalarını takip ederken ve takip ederken kullanışlı olacaktır. Sanatçı GMUNK, yeni koleksiyon hakkında şunları söyledi:

“Coca-Cola “Piece of Magic” özünde futbol verilerini boya fırçamız olarak kullanıyor, futbolun ruhunu kucaklayan ve benzersiz bir görsel hikaye anlatan sürükleyici bir sanat eserini şekillendirmek ve yaratmak için yoğunlukları, davranışları ve renk uygulamalarını tanımlıyor.”

FIFA Dünya Kupası eylemlerinin bu şekilde dijitalleştirilmesi, Coca-Cola ve Crypto.com’un büyülü anların en iyilerini NFT’ler olarak hayranlara ulaştırma taahhüdünün bir parçasıdır.

Web3’ten Yararlanan İlk FIFA Dünya Kupası

NFT’lere Coca-Cola Fanzone platformuna kaydolan hayranlar erişebilirler. Coca-Cola “Piece of Magic” koleksiyonunu kazanma fırsatı için sayfadaki NFT başlığına tıklamaları gerekiyor. Tüm NFT’ler Crypto.com platformunda barındırılmaktadır. Bu hayranların dijital hatıralarına sahip olmaya hak kazanmadan önce kripto para birimi platformuna kaydolmaları gerekir. Dünya Kupası’nın bu versiyonuyla ilgili olan şey, koleksiyon parçalarının kalıcı olarak blok zincirinde kayıtlı olmasıdır. Bununla birlikte Coca-Cola’nın FIFA Dünya Kupası’ndan sorumlu Genel Müdürü Nazlı Berberoğlu şunları söyledi:

“Katar’daki FIFA World Cup, bölgeden ve ötesinden milyonlarca taraftar için saha içinde ve dışında büyülü anları hayata geçirmekle ilgili. GMUNK ile olan bu inanılmaz iş birliği, hayranların sonsuza kadar sahip olabileceği NFT’ler biçiminde 10.000 çarpıcı ve benzersiz “Piece of Magic” görecek. NFT’ler, oyuncuların Dünya Kupası sırasında gösterdikleri tutku ve kararlılığı yakalayacak. Ayrıca sahada savaşırken atletizmleri ve performansları inanılmaz dijital sanat eserlerine ilham verecek.”

Blok zincirinin heyecan verici alanında sanatın sınırlarını zorlamak için GMUNK’un yeteneğini överek devam ediyor. Ayrıca oyunun heyecan verici “Isı Haritasını” yakalamanın GMUNK gibi başarılı bir dijital sanatçının becerilerini kullanmaktan daha iyi bir yolu olmadığını da sözlerine ekledi.

Blok Zinciri Üzerinden Tarihsel Maçları Anmak

Steven Kalifowitz, bu yılki FIFA Dünya Kupası’nın Web3 teknolojisinden yararlanacak ilk turnuva olduğunu söyledi. Ayrıca Crypto.com’un Dünya Kupası “Isı Haritasını” NFT’ler olarak yakalamada bu dönüm noktasında Coca-Cola ve GMUNK ile ortaklık kurmayı bir ayrıcalık olarak gördüğünü söyledi. Bununla birlikte Crypto.com CMO’su Steven Kalifowitz şunları ekledi:

“Blok zincirinde sonsuza kadar kaydedilecek olan bu tarihi maçları anmak için Coca-Cola ve GMUNK ile ortak olmak bir ayrıcalık. Birlikte tamamen yeni bir hatıra biçimi yaratıyoruz”

Coca-Cola Fanzone, FIFA Dünya Kupası’na adanan bir merkezdir. Bununla birlikte hayranlar etkileşim kurabilirler ve oyunların sonucunu tahmin edebilirler. Ayrıca ilgili avantajlarla bir lider tablosunun parçası olabilirler.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coca Cola, Crypto.com ve GMUNK ile Ortak Oldu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!