Avalanche ve Alibaba Cloud’dan iş birliği! Altyapı hizmetlerini destekleyecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çin merkezli e-ticaret devi Alibaba’nın yan şirketi Alibaba Cloud, şirketin Node-as-a-Service (NaaS) girişimlerini desteklemek için Avalanche blokzinciri ile yeni entegrasyonunu duyurdu. 

Avalanche’ın Alibaba Cloud ile olan ortaklığı, kullanıcıların Avalanche’ın Asya’daki halka açık blokzincir platformunda doğrulayıcı node’ları başlatmasını sağlayan araçların geliştirilmesini sağlayacak. Söz konusu entegrasyon, Avalanche geliştiricilerinin yeni doğrulayıcıları başlatmak için Alibaba Cloud’un tak ve çalıştır altyapısını bir hizmet olarak kullanmalarına olanak tanıyacak. 

Bununla birlikte geliştiriciler, yoğun saatlerde yüksek talep beklediklerini belirttiler. Ayrıca, geliştiriciler bu entegrasyonla birlikte Alibaba Cloud tarafından sunulan bilgi işlem, depolama ve dağıtım gibi ek kaynaklardan da yararlanabilecek. 

APAC’s largest cloud service provider, Alibaba Cloud, has expanded support for #Avalanche!

This integration enables developers to easily launch their own validator nodes, with access to @alibaba_cloud’s plug-and-play infrastructure and suite of products.https://t.co/MlXTOYuJgG

— Avalanche (@avalancheavax) December 2, 2022

Duyuruya göre Avalanche, 1.200’den fazla doğrulayıcıya ev sahipliği yapıyor ve günlük olarak da yaklaşık 2 milyon işlem gerçekleştiriyor. Alibaba Cloud’un Asya-Pasifik bölgesindeki en büyük Asya bulut hizmeti sağlayıcısı olduğu göz önüne alındığında, iki şirket arasındaki ortaklığın ölçeği bir o kadar büyüktür. 

Avalanche’ın Alibaba Cloud ile olan entegrasyon adımları. Kaynak: Alibaba Cloud 

Avalanche, şu anda merkesiyetsiz finans (DeFi) da olmak üzere AAVE, Curve, BENQi, Sushi ve Chainlink gibi binden fazla projeyi destekliyor.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Avalanche ve Alibaba Cloud’dan iş birliği! Altyapı hizmetlerini destekleyecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!