Toekenz, Baby Shark NFT’lerini Başlatmaya Hazırlanıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile odaklı uygulamalarıyla tanınan şirket Toekenz, Baby Shark NFT koleksiyonunu piyasaya sürmeye hazır olduğunu duyurdu. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Toekenz Yeni Bir Ortaklık Duyurusu Yaptı

Toekenz, popüler Baby Shark’ın arkasındaki küresel eğlence şirketi The Pinkfong ile ortaklık kuruyor. İş birliğinin bir sonucu olarak, yeni bir blok zinciri tabanlı oyun doğacak.

Haber, Toekenz’in Mattel ve Boat ile bir iş birliğini duyurmasının ardından geldi. Toekenz uygulaması, Baby Shark öğelerinin özelleştirilmesini destekler. Ayrıca çocuklara tam olarak tercih ettikleri köpekbalığı karakterini seçme seçenekleri sunar. Ayrıca çocukların dijital alan içerisinde öğrenmelerini sağlayan bir öğrenme özelliğine de sahiptir.

Çocuklar İçin Güvenli Bir NFT Oyun Platformu

Uygulama, çocuğun güvenliğini ön planda tutar ve ebeveynlerin rehberliğini destekler. Bu, ebeveynlerin dijital ekonomi hakkında bilgi edinme arayışlarında çocuklarına kendi elleriyle rehberlik etmelerini mümkün kılar. Dijital koleksiyon öğelerinin ticareti ve aile desteği gibi etkinliklere uygulama içinden erişilebilir.

Şirketten gelen güncelleme, iş birliğinin Baby Shark sevgisini tüm aileye taşıdığını belirtti. Aileler, çocukların oy verme ve daha fazlası gibi demokratik haklarını kullanabilecekleri, diğer çocuklarla bir kasada sosyalleşirken toplu karar verme becerilerini güçlendirebilecekleri çocuk dostu bir topluluk olan Toekenz DAO aracılığıyla sevdikleri dijital koleksiyon ürünlerini arkadaşları ve akrabalarıyla paylaşabilir. Pinkfong USA CEO’su (CEO) Bin Jeong, şirketin Toekenz ile ortaklığı hakkında şunları söyledi:

“Bu deneyimi ailelerle paylaşmak için Toekenz ile birlikte çalışabildiğimiz için mutluyuz. Ebeveynler ve çocuklar, Baby Shark avatarlarını kişiselleştirmek ve orijinal oyunlar oynarken dijital varlıkların ticaretini öğrenmek için birlikte çok eğlenecekler.”

İlk Aile Odaklı NFT Oyun Metaverse’ü

Toekenz, blok zinciri teknolojilerine dayalı dijital markalar ve ürünler geliştirmeye odaklanan bir şirkettir. Vurgu, ailelere ve çocuklarına bu ürünlerle en iyi zincir içi deneyimi yaşatmaya olmuştur.

Şirket, her ikisi de kripto endüstrisi uzmanı olan Iris Ichishita ve James Runnels tarafından kuruldu ve çocukların güvenliği düşünülerek oluşturulmuş ilk aile odaklı NFT üreticisidir. Platformun ebeveyn kontrol mekanizmaları, pazar yeri ve kullanıcı dostu oyunları, çocukları Web3’e hazırlamak için tasarlanmıştır. Toekenz Collectibles’ın Kurucu Ortağı, başkanı ve aynı zamanda Digital Prime Technologies’in CEO’su olan James Runnels şunları ekledi:

“Ekip, piyasadaki en sağlam NFT deneyimini oluşturdu. Bin ve Iris’in Baby Shark için bir araya getirdikleri ve gerçekten eşsiz olan programdan etkilendim. Bu projenin yol haritasına eklemeler yapmak ve hayranlarını memnun etmek için sabırsızlanıyoruz.”

Toekenz uygulaması şu anda merkezi olmayan bir otonom organizasyon (DAO) tarafından desteklenen oyna-kazan oyun platformu olarak beta testi aşamasındadır. Şirketten gelen güncellemeye göre, uygulama ve tam metaverse pazarı 2023’ün ilk çeyreğine kadar halka sunulacaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Toekenz, Baby Shark NFT’lerini Başlatmaya Hazırlanıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!