OpenSea, BNB Zincirinde Oluşturulan NFT’ler İçin Destek Ekliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Raporlara göre BNB Chain, NFT’leri yıl sonuna kadar OpenSea Seaport protokolünde birleştirecek. Yeni ortaklık, aktif kullanıcılar açısından en büyük blok zincirlerinden birine ve hacim açısından en büyük NFT pazarına sahip cüzdanlara katılıyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

OpenSea ile BNB Zinciri Ortaklığı NFT Yaratıcılarını Destekliyor

Raporlar, ortaklığın OpenSea pazarında dijital varlıkları listeleyip ticaretini yapmak isteyen BNB Zinciri yaratıcıları için birden fazla içerik oluşturucu ödülü, koleksiyon yönetimi ve diğer avantajlar sağlayacağını gösteriyor.

OpenSea, Twitter’da BNB Zinciri üzerine kurulu NFT’leri listeleyerek, Goodfellas NFT ve Pixelsweeper gibi oyuncu yapımı koleksiyonlar için alım satımları kolaylaştırabileceğini duyurdu. Resmi duyurunun ardından BNB Chain yatırım direktörü Gwendolyn Regina şunları söyledi:

“Entegrasyon, çok sayıda içerik oluşturucuyu daha geniş ekosisteme getirecek ve BNB Zinciri ekosistemindeki içerik oluşturucuları ve NFT girişimlerini güçlendirecek.”

Bu ortaklık bir süredir üzerinde çalışılıyor. Bir basın açıklamasında BNB Chain, 2022’nin dördüncü çeyreğinde OpenSea’nin Liman Protokolü’nde kullanıma sunulacağını doğruladı. Ek olarak Gwendolyn Regina şunları söyledi:

“Hedefimiz, NFT yaratıcılarına ve kullanıcılarına sınıfının en iyi deneyimini sunmak. BNB Zinciri NFT’ler artık hacme göre dünyanın en büyük NFT pazarı olan OpenSea’de listelenmeye ve satışa sunulacağından bu, bu yönde atılmış önemli bir adım. Entegrasyon, çok sayıda içerik oluşturucuyu daha geniş bir sisteme getirecek ve BNB Zinciri ekosistemindeki içerik oluşturucuları ve NFT girişimlerini güçlendirecek.”

Ortaklık NFT Endüstrisini Canlandıracak mı?

Entegrasyon, şüphesiz BNB Zinciri NFT topluluğundan OpenSea’ya ek kullanıcılar çekecektir. Ayrıca çeşitli projeler geniş pazarda gıpta ile bakılan listeleme için yarışacaktır. BNB Chain’in blok zinciri teknolojisi, OpenSea kullanıcılarının NFT’lerin hızlı ve düşük ücretli işlemlerine erişmesini sağlayacak.

BNB Zinciri ticaret hacimleri, Ethereum ve Solana blok zincirleri üzerine kurulu NFT’ler tarafından tamamlanan işlem sayısının küçük bir kısmını temsil ederken OpenSea’nın duyurusu, farklı blok zincirleri üzerine inşa edilen çok çeşitli NFT’leri destekleyerek pazarını genişletme taahhüdünün devam ettiğini gösteriyor. NFT pazarı yakın zamanda Avalanche tabanlı NFT’leri kabul etmişti.

BNB ekosistemi, DeFi, metaverse, blok zinciri oyunları ve NFT’ler dahil 1.300’den fazla dApp’i destekliyor. Geçen ay, blok zinciri gelişimini desteklemek için 10 milyon dolarlık bir fon duyurdular.

OpenSea, dünyanın en büyük NFT pazarı konumunu korumak için blok zincirlerine yönelik desteği genişleteceğini söyledi. Platform artık Ethereum, Polygon, Klaytn, Solana, Arbitrum, Avalanche ve Optimism NFT’lerini destekliyor. Tüm NFT kullanıcıları, hem içerik oluşturuculara hem de kullanıcılara benzer şekilde fayda sağlayabilecekler. Ayrıca kullanıcılar, daha önce uzak olan iki tarafın uzun zamandır beklenen birleşmesini memnuniyetle karşılamalıdır. Bu tür gelişmeler kripto ve NFT meraklıları için cesaret verici olsa da, NFT endüstrisi çok genç ve bu nedenle riskli olduğu için DYOR’u öğrenmeniz önerilir.

OpenSea, BNB Zincirinde Oluşturulan NFT’ler İçin Destek Ekliyor! yazısı ilk önce NFXHaber.com üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
OpenSea, BNB Zincirinde Oluşturulan NFT’ler İçin Destek Ekliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!