ABD Hazine Bakan Yardımcısından FTX Açıklaması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Hazine Bakan Yardımcısı Wally Adeyemo’nun açıklamalarına göre kripto para borsası FTX’in çöküşü, kripto para regülasyonlarının önemini gösteriyor.

Hazine Bakan Yardımcısı’na göre ABD, FTX çöküşünden ders çıkararak global kripto para regülasyonlarına ağırlık vermeli ve bu alanda diğer ülkelerle iş birliği yapmalı.

Washington’da düzenlenen etkinlikte konuşan Adeyemo, kripto paraların regüle edilmesi halinde hem yatırımcıların hem de tüketicilerin daha güvenli olacağını düşünüyor.

Bakan Yardımcısı bunun ayrıca global finansal istikrarı koruyabileceğini ve yasa dışı kripto para kullanımının önüne geçebileceğini vurguladı.

Kripto paraların dünya genelinde kullanıldığını belirten Adeyemo, “Bu, global ekonomiyi koruyacak bir regülasyon rejimi oluşturmak için uluslararası ortaklarımızla yakından iş birliği yapmamız gerektiği anlamına geliyor.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD Hazine Bakan Yardımcısından FTX Açıklaması
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!