Binance’den Japonya Hamlesi: Lisanslı Kripto Para Borsası Satın Aldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance, Japonya’daki yeni kullanıcıların bugünden itibaren borsaya kayıt olmayacaklarını duyurdu. Binance bu açıklamanın ardından Japonya’da kayıtlı olarak faaliyet gösteren Sakura Exchange BitCoin’i satın aldığını açıkladı.

Binance resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuruda, bugün itibariyle Japonya vatandaşlarının yeni kayıt açamayacakları açıklandı. Duyuruya göre halihazırda borsaya kayıtlı olan Japon kullanıcılar işlemlerine sorunsuz bir şekilde devam edebilecekler. Binance, yeni kullanıcılar konusundaki bu kararını “yerel düzenlemelere uyum sağlamak için” olarak nitelendirdi:

Binance, yerel düzenlemelere proaktif bir şekilde uyum sağlamak için ürün ve hizmet tekliflerini sürekli olarak değerlendirdiğinden, Japonya’daki yeni kullanıcılar 2022-11-30 08:00 (UTC) tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Binance.com’a kaydolamayacaktır. Amacımız, blokzinciri teknolojisi ve dijital varlıklar etrafında sürdürülebilir bir ekosistem oluşturmaktır. Yeni kullanıcı kayıtlarının tekrardan açılmasına ilişkin zaman çizelgesi hakkında kullanıcılara bilgi vermek için bir duyuru daha yayınlanacaktır.

Borsa bu açıklamasının hemen ardından, Japonya’da kayıtlı ve legal olarak kripto para hizmeti veren Sakura Exchange BitCoin‘in (SEBC) tamamını satın aldığını duyurdu. Bu satın almayla Binance, Japonya Finansal Hizmetler Ajansı (JFSA) tarafından düzenlenen bir kuruluş olarak Japon pazarına girmiş oldu. Bu durum ayrıca Binance’in Doğu Asya’daki ilk lisansına işaret ediyor.

Binance Japonya Genel Müdürü Takeshi Chino şunları söyledi:

Japon pazarı, kripto para birimlerinin benimsenmesinin geleceğinde kilit bir rol oynayacak. Oldukça gelişmiş bir teknoloji ekosistemine sahip dünyanın önde gelen ekonomilerinden biri olarak, halihazırda güçlü bir blokzinciri alımına hazır. Japonya’nın kriptoda öncü bir rol üstlenmesine yardımcı olmak için sabırsızlanıyoruz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’den Japonya Hamlesi: Lisanslı Kripto Para Borsası Satın Aldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!