Animoca Brands Yeni Sanat Eserlerini Piyasaya Sürecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Animoca Brands şirketi olan MADworld, yepyeni Ghost in the Shell x Ukiyo-e NFT koleksiyonu aracılığıyla 1995 yapımı eski animasyon cyberpunk filmi “Ghost in the Shell”e yeni bir soluk getiriyor. Sınırlı sayıda Ukiyo-e baskısı da paketin bir parçası olacaktır. Ayrıca tanınabilen film temalarını yansıtan 500 dijital damla da içerecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

MADworld Anime Klasiklerini Blok Zincirinde Kullanılabilir Hale Getiriyor

MADworld, Cyberpunk Classic Serisi “Ghost in the Shell”den başlayarak Anime Classics’i NFT’ler aracılığıyla kullanıma sunmaktadır. MADworld’den Ghost in the Shell x Ukiyo-e Koleksiyonu, tam set olarak 1149 dolara mal oluyor. Müşteriler bir satın alma işlemi gerçekleştirdikten sonra önce bir NFT alacaklar, ardından Ukiyo-e baskılarını alacaklar. Müşteriler, yaklaşan “Ghost in the Shell’ oyununa öncelikli erişim elde etmek ve özel Ukiyo-e baskılarını talep etmek için NFT’lerini kullanabilir.

Her baskı, manuel baskı sürecinden kaynaklanan hatalar, çeşitli dokular, gölgeler ve derinlikler nedeniyle hayranlık uyandıran, türünün tek örneği bir sanat eseridir. Baskılar, tarihi 1600’lerde Edo dönemine kadar uzanan geleneksel Japon tahta blok tarzında yapılmıştır. “Kabuktaki Hayalet” grafik tasarımına dayalı sanat eserlerini içeren tahta blok, yetenekli zanaatkarların yardımıyla elle oyulacaktır.

Animasyon filmi “Ghost in the Shell”, Shirow Masamune’nin cyberpunk mangasına dayanmaktadır. Ayrıca distopik bir geleceğin son derece gelişmiş ağ toplumunda, Kamu Güvenliği Bölüm 9 ve onun cyborg görev gücü üyeleri, bilgisayar suçları ve siber terörizme karşı savaşıyor. Artık dijital dünyayı süsleyen ünlü sembol ile koleksiyonerler görev gücüne katılabilirler. CEO Robert Tran’a göre MADworld’ün vizyonu, hayranların en sevdikleri sanat eserleriyle nasıl etkileşim kurduklarını yeniden inşa etmeye yardımcı olmaktır. Bununla birlikte MADworld’ün CMO’su Phillip Tran şunları söyledi:

“MADworld, bu çığır açan NFT projesi aracılığıyla Japon kültürünün üç neslini bir araya getirmekten mutluluk duyuyor.”

Tran MADworld’ün geleneksel Ukiyo-e sanatını, 1990’lardan eski animasyonu, 21. yüzyıl dijital koleksiyonlarını ve metaverse entegrasyonlarını birleştirerek yeni bir hayran katılımı ve topluluk çağına yaklaştığını ekledi.

Animoca Brands, NFT’nin Benimsenmesine ve İnovasyonuna Öncülük Etmeye Devam Ediyor

Animoca Brands, bir süredir NFT alanında yer alıp dikkate değer katkılarda bulunmaktadır. Ayrıca yakın zamanda, “Arkadaşlar ve Aile” hissedarları için özel bir koleksiyon olan Mocaverse NFT’yi tanıttı.

Bu süreçte Animoca Brands daha önce bir dizi başka dijital koleksiyon yayınladı. Bu girişim, şirketin sektörde öne çıkmasına katkıda bulunmuştur. Dahası, Animoca Brands, Web 3.0’ın yaygın olarak benimsenmesi çağrılarında açık sözlüdür. Sanal varlık piyasasını iyileştiren çok sayıda girişim, sürücüden kaynaklanmıştır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Animoca Brands Yeni Sanat Eserlerini Piyasaya Sürecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!