İflas sürecine rağmen FTX logoları her yerde!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FTX, kasım ayındaki likidite sorunları ve iflas başvurusu öncesinde, sponsorluk anlaşmaları yapma konusundaki verimli duruşuyla biliniyordu. Borsayı başarısız finansal kurumlarla ilişkilendiren sektör ve dışındaki birçok kişiye rağmen, borsanın dünya çapındaki tanıtımlarının izleri kolay kolay silinmeyecek gibi görünüyor.

Kasım ayında Abu Dabi’de düzenlenen Gumball 3000 motor rallisine katılanlar, sosyal medyada etkinlik bilekliklerinde, birçok araçta ve şehrin dört bir yanındaki reklamlarda FTX logosunun bulunduğunu belirtti. Halbuki kripto borsası, yazının yayımlandığı zaman etkinliğin web sitesinde sponsor olarak görünmüyordu.

Race weekend in Abu Dhabi
Didn’t know FTX also sponsored Gumball 3000. Lol good old days when I used to feel proud to see FTX man I’m in tears. My $ftt RIP
Gotta respect constant changes in crypto pic.twitter.com/PyG9XJuWhX

— belindazhou.eth in Sg (@ciaobelindazhou) November 18, 2022

FTX, 2021’de  NBA Miami Heat’in stadyumunu 2040’a kadar FTX Arena olarak yeniden adlandırmak için 135 milyon dolarlık bir anlaşma imzalamıştı. FTX’in iflas başvurusunun ardından, Miami-Dade County’deki yetkililer 22 Kasım’da isim hakları anlaşmasının feshedilmesi için bir dava açtı. Konuyla ilgili bir duruşmanın 16 Aralık’ta yapılması planlanıyor, ancak yazının yayımlandığı esnada FTX logosu Miami spor salonunun her yerinde hâlâ duruyor ve bu durum da sosyal medyada alay konusu oluyor.

Lol hat a metaphor the best player on the team gets to blatantly travel while running near the FTX logo on the floor https://t.co/bLMgpkjM1V

— ◾️ frontier (@frontier_anon) November 26, 2022

Ouch! Just passed the Miami Heat arena- the FYX arena.#Web3 @FTX_Official pic.twitter.com/h3c6w3FiHg

— Sandy.NFT 11-11 (@sandy_carter) November 28, 2022

Her ne kadar FTX Token (FTT), kripto kullanıcılarının tutunmak isteyeceği bir şey olmasa da, firmanın iflası promosyon ürünlerinin değerini artırabilir. FTX ayrıca lüks otomobil markası Mercedes tarafından desteklenen Formula 1 uluslararası yarış takımına sponsor olmuştu. Bazı fanlar, şirketin iflas başvurusunda bulunduğu sıralarda düzenlenen Sao Paulo Grand Prix’sinde Mercedes’in arabasında artık FTX logosunun bulunmadığını bildirirken, birçoğu ise takımın şapkalarında hala belirgin bir şekilde şirket markasını taşıdığına dikkat çekti.

FTX logo on Mercedes F1 caps looked cool, now it is a rare piece pic.twitter.com/Jq82IzTn2D

— Nikita Fadeev (@NikitaAFadeev) November 24, 2022

FTX borsası ve spor kuruluşları arasındaki diğer ortaklıklar arasında NFL oyun kurucusu Tom Brady ve NBA oyun kurucusu Stephen Curry’nin sponsorlukları, Uluslararası Kriket Konseyi ile küresel bir ortaklık, Major League Baseball ile beş yıllık bir anlaşmanın yanı sıra Berkeley’deki Cal Memorial Stadyumu (şu anda FTX Field)’in isim hakları anlaşmaları yer alıyor. Yetkililerin, artık FTX’in hizmetlerinin reklamını yapmamak için borsanın bazı logolarını kaldırdığı bildirilse de, firmanın tanıtım deryasının etkileri uzun bir süre devam edecek gibi görünüyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İflas sürecine rağmen FTX logoları her yerde!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!