ABD Meclisi, FTX Duruşmasının Tarihini Açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi, kripto para borsası FTX’in çöküşünü 13 Aralık’ta düzenlenecek duruşma sırasında soruşturacak.

Temsilciler Meclisi üyeleri, önümüzdeki ay düzenlenecek oturumda hem FTX’in çöküş sürecini irdeleyecek hem de bunun kripto para sektörünü nasıl etkilediğini inceleyecekler.

13 Aralık’ta gerçekleşecek oturumun ismi, “Birinci Bölüm: FTX’in Çöküşünün Soruşturulması” olarak açıklandı. Bu isim, FTX’in çöküşüyle ilgili birkaç farklı oturumun düzenlenebileceğine işaret ediyor.

Finansal Hizmetler Komitesi, 13 Aralık’taki oturuma kimlerin tanık olarak katılacağıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Cumhuriyetçi Parti üyelerinden Patrick McHenry, bu oturumda FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried’ı da görmek istediğini dile getirmişti.

ABD Meclisi, FTX Duruşmasının Tarihini Açıkladı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD Meclisi, FTX Duruşmasının Tarihini Açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!