Binance CEO’su 127 bin BTC’lik transfere açıklık getirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Binance, CEO’ya göre rezerv ispatı (PoR) denetimleri kapsamında yüklü miktarda kripto para taşıyor.

Binance, Whale Alert’a göre 28 Kasım’da bilinmeyen bir cüzdana 127.351 Bitcoin (BTC) gönderdi. Whale Alert’ın zincir üstü verilerine göre, değeri 2 milyar dolardan fazla olan bu işlem 13:00 sıralarında gerçekleşti ve Binance yalnızca 0,000026 BTC (0,42 dolar) ücret ödedi.

Yüklü Bitcoin işlemi, toplulukta bir miktar paniğe yol açtı. Binance CEO’su Changpeng Zhao, konuyla ilgili Twitter’dan açıklama yaparak dev işlemin Binance’in PoR denetimi kapsamında gerçekleştirildiğini duyurdu. CEO, topluluğa ise sakin olmalarını ve FUD’u göz ardı etmelerini tavsiye etti:

“Denetçi, cüzdanı kontrol ettiğimizi kanıtlamamız için belirli bir miktarı kendimize göndermemizi talep etti. Kalanı ise yeni bir adres olan değişim adresine gitti. Her iki işlem de bu durumda epey büyüktü.”

CEO, Twitter’daki eski bir gönderisini de alıntıladı. Gönderide Zhao, “Soğuk cüzdanlarımız arasında fon aktarımı yapıyor olacağız. Binance’te yeni bir soğuk cüzdan oluşturulduğunun işaretçisi, mevcut bir cüzdandan ve cüzdana iki küçük işlem yapılması, ardından ise büyük bir işlem yapılması olacaktır. Tetikte olmaya gerek yok” diye belirtiyor.

Yorumlarda FUD’un artmasının ardından bir açıklama daha yapan Binance CEO’su, sürekli FUD’a inanan yatırımcıların “muhtemelen fakir olduğunu” söyledi.

I know it’s hard.

If you thought a fraudster is legit, you probably are already poor.

But…

If you believe FUD all the time, you will also likely to be poor.

Life is not easy.

— CZ Binance (@cz_binance) November 28, 2022

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance CEO’su 127 bin BTC’lik transfere açıklık getirdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!