AAX yöneticisi çekimleri durduran borsadan istifa etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası AAX’in çekimleri durdurmasından haftalar sonra, şirketin küresel pazarlama ve iletişim başkan yardımcısı görevinden istifa etti.

Ben Caselin, Twitter’da şirketten ayrıldığını duyurarak kararın gerekçelerine değindi. Caselin, topluluk için gösterdiği tüm mücadeleye rağmen başlattığı girişimlerin kabul görmediğini söyledi. Yönetici, iletişimdeki rolünün içi boş hale geldiğini öne sürdü.

Eski AAX yöneticisi, AAX’in sorunu ele alış şeklinden dolayı da anlaşmazlık doğduğunu vurguladı. Caselin, borsanın eylemlerini “empatiden yoksun” ve “fazla opak” olarak tanımladı.

Caselin, çekimler durdurulduğunda kendi aile üyeleri dahil birçok kişinin kendisinden yardım istediğini açıkladı. Ne var ki Caselin, yardım taleplerini yapabileceği bir şeyin olmadığını ve herkes borsadan harekete geçmesini beklediğini söyleyerek yanıtlamak zorunda kaldı.

Mevcut duruma rağmen eski AAX yöneticisi, işlerin kötü niyet olmadan halledebileceğini inanıyor. Öte yandan, hasarın çoktan alındığını da kabul ediyor. Caselin, “Artık böyle bir marka yok ve güven zedelendi” diye açıkladı.

AAX, 14 KAsım’da sistem güncellemesinde yaşanan hatanın düzeltildiğini söyleyerek çekim işlemlerini durdurmuştu. Borsa, topluluğa çekim işlemlerinin durdurulmasının FTX olaylarıyla hiçbir ilgisi olmadığı ve FTX ile iş ilişkilerinin bulunmadığı açıklamasını yapmıştı.

AAX ekibi, duyurudan kısa süre sonra yatırımcıların AAX’e para çekmek için akın etmesinden dolayı ek sermayeye ihtiyacı olduğunu açıklamıştı.

Cointelegraph, AAX’in halkla ilişkiler ekibine ulaşmaya çalıştı fakat yanıt alamadı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
AAX yöneticisi çekimleri durduran borsadan istifa etti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!