Cardano’nun öncü stablecoin projelerinden Ardana geliştirmeyi durdurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardano üzerinde geliştirilmiş öncü merkeziyetsiz finans (DeFi) ve stablecoin ekosistemi Ardana, “finansman ve proje çizelgesinde belirsizlik” gerekçesiyle 24 Kasım’da geliştirmeyi durdurduğunu aniden açıkladı. Duyuruya göre proje, geliştiriciler için açık kaynak olmayı sürdürecek. Hazinedeki varlıklar ve kalan fonlar ise “topluluktaki yetkili bir diğer geliştirici ekibinin bayrağı devralmasına kadar” Ardana Labs tarafından saklanacak.

“Cardano’da geliştirme yapamk, finansmanın büyük bir kısmının araçlar, altyapı ve güvenliğe gitmesinden dolayı zor oldu. Bununla beraber geliştirmenin tamamlanmasına ilişkin belirsizlik, dUSD gelişimini durdurmanın en iyi hareket olduğunu gösteriyor.”

Ani gelen duyuru, bazı topluluk üyelerini şaşırttı. Ne var ki, sorunlar bir süredir mevcutmuş gibi gözüküyor. Ardana, 4 Temmuz’da itibaren faaliyetlerini ilk stake havuzu arzı (ISPO) ile finanse etmeye başladı. Geleneksel finansman mekanizmalarının aksine, geliştiriciler kullanıcıların devrettiği ADA’ları değil, staking ödüllerini alıyorlardı. Kullanıcılara ise ödül olarak DANA veriliyor ve token devretmeye teşvik ediliyorlar.

Unfortunately, a simultaneous collapse of the price of DANA ve ADA fiyatlarının aynı anda düşmesi, ayrıa Cardano staking getirilerinin kripto kışında azalması ISPO ihraççıları için sorun yarattı. Ardana’nın token’ı DANA, geçtiğimiz bir yıl boyunca yüzde 99,85 değer kaybetti.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cardano’nun öncü stablecoin projelerinden Ardana geliştirmeyi durdurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!